Моја Кравица пакетићи за срећан и успешан полазак у школу

Novosti Online

03. 09. 2019. у 15:40

Моја Кравица пакетићи за срећан и успешан полазак у школу

Фото: Промо

Имлек у сарадњи са Секретаријатом за социјалну заштиту града Београда обрадовао школарце из установа за незбринуту децу
У сарадњи са Секретаријатом за социјалну заштиту града Београда, компанија Имлек је поводом почетка школске године школарцима који бораве у Прихватилишту за децу Београда, донирала школску опрему и Моја Кравица пакетиће.

У складу са својом друштвено одговорном улогом и традицијом да иницира и помаже различите активности које ће најмлађима обезбедити лепше и здравије одрастање, Имлек је одлучио да школарцима из Прихватилишта за децу у Београду улепша почетак нове школске године.

Поред омиљених млечних производа, Моја Кравица чоколадног млека, Моја Кравица млека са укусом и Моја Кравица млека обогаћеног Д3 витамином, штићенике ове институције су посебно обрадовали Моја Кравица ранчеви и Моја Кравица свеске, који ће им улепшати најважније ђачко доба.

Донација је поред Прихватилишта у Београду упућена и деци из Дечјег села Сремска Каменица и Дому за децу и омладину Душко Радовић из Ниша.

ПР менаџер Имлек-а, Данијела Стајковић, в.д. директор Прихватилишта, Маја Шуша глумица

„Ове године смо одлучили да традиционалну акцију поводом почетка школске године спроведемо у домовима за незбринуту децу широм Србије и на тај начин им обезбедимо здравији и лепши повратак у школске клупе, уз Моја Кравица производе, али школски прибор који заслужују да имају сва деца.

Овим гестом првацима желимо срећан и успешан почетак најлепшег животног доба, док старијим школарцима желимо успешан повратак у ђачке клупе. Већ је добро познато да посебну пажњу посвећујемо друштвено одговорним активностима, које се пре свега огледају у подршци најмлађима, њиховом правилном развоју и срећном одрастању, а ова акција представља само још једну у низу многобројних које смо до сада реализовали и које имамо у плану за наредни период.

Овим путем бих изразила велику захвалност Секретаријату за социјалну заштиту града Београда који нам већ дужи низ година пружа подршку у реализацији различитих друштвено одговорних активности“, изјавила је Марија Маловић, регионални менаџер за односе с јавношћу Имлек-а.

(PR)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације