Вулин и Боцан-Харченко задовољни развојем војне сарадње

Танјуг

четвртак, 29. 08. 2019. у 13:30

Вулин и Боцан-Харченко задовољни развојем војне сарадње

Фото МО

Министар одбране Александар Вулин и амбасадор Русије Александар Боцан-Харченко изразили су задовољство развојем војнотехничке сарадње
Министар одбране Александар Вулин и амбасадор Русије Александар Боцан-Харченко изразили су задовољство развојем војнотехничке сарадње, која се уз подршку председника и врховних команданата Руске Федерације и Републике Србије, Владимира Путина и Александра Вучића, операционализује и успешно одвија између два министарства.


Вулин је данас у сусрету с руским амбасадором изразио захвалност за подршку коју његова земља пружа Србији када је реч о очувању територијалног интегритета и напорима за проналажење компромисног решења за Косово и Метохију.

Током састанка истакнуто је да руска страна цени принципијелну политику коју Србија води самостално и независно, као и опредељење наше земље да буде војно неутрална.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Министар Вулин: Војска Србије је војска мира


Вулин је упознао је госта и са резултатима посете Руској Федерацији, сусретом са министром одбране Руске Федерације генералом армије Сергејом Шојгуом, као и са даљим правцима сарадње у области одбране две земље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације