Стефановић обишао Кућу безбедности у Панчеву

Танјуг

уторак, 20. 08. 2019. у 15:15

Стефановић обишао Кућу безбедности у Панчеву

Фото Тањуг

Министар је оценио да је ово Саветовалиште својим радом и оствареним резултатима за више од три године постојања оправдало своје постојање и проактивним приступом приближило рад полиције грађанима
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је данас да је Саветовалиште за безбедност у Панчеву, кроз које је од оснивања у априлу 2016. године корисне информације и савете добило 2.115 грађана, најбољи пример рада полиције у заједници.


Како је саопштено из МУП-а Србије, Стефановић је данас обишао Саветовалиште, које је познатије као Кућа безбедности, где је са запосленима разговарао о начину и методама њиховог рада, питањима која грађане највише занимају, али и о мерама које треба предузети како би њихов рад био још ефикаснији.


Министар је оценио да је ово Саветовалиште својим радом и оствареним резултатима за више од три године постојања оправдало своје постојање и проактивним приступом приближило рад полиције грађанима.


ПРОЧИТАЈТЕ И: ПАД НА ШАНГАЈСКОЈ ЛИСТИ: Профа из подрума вукао нас ка елити


У Кући безбедности грађани од искусних полицијских службеника могу добити одговоре на сва питања из делокруга рада Министарства унутрашњих послова, а полицајци који ту раде, на позив грађана, излазе и на терен и пружају савете и информације суграђанима, а све у циљу подизања њихове личне и имовинске сигурности, каже се у саопштењу МУП-а.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

neca

21.08.2019. 07:37

Evo dobrog primera, dosao covek niti ko zna da je bio, nikakva pompa. Jel tesko da se predsednik ovako isto ponasa, bez putujuceg cirkusa