ХАОС НА ИЗЛАЗУ ИЗ СРБИЈЕ: На Хоргошу се чека од два до четири сата

Тањуг

субота, 17. 08. 2019. у 13:42

ХАОС НА ИЗЛАЗУ ИЗ СРБИЈЕ: На Хоргошу се чека од два до четири сата

Фото АМСС / Илустрација

На граничном прелазу Хоргош путничка возила се на излазу из Србије задржавају три сата, док се на улаз у нашу земљу чека 15 минута
Предстојећи викенд сигурно ће донети појачан саобраћај на свим главним саобраћајницама у земљи, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМС С) и упозорио возаче да велики броја возила који пролази кроз Србију може бити разлог успорене вожње и краткотрајних застоја, посебно на деоницана где се изводе радови.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП "Путеви Србије" и Управе граничне полиције, на наплатним станицама нема задржавања, као ни на теретним терминалима граничних прелаза у земљи.

Путничка возила на Хоргошу на излаз чекају три сата а на улаз 30 минута, на Хоргошу 2 на излаз чекају четири сата, на келебији 90 минута, код Бачког Брега 60, на Батровцима на излаз два сата а на улаз 20,

код Прешева на улаз чекају 40 минута а на излаз 15, код Сремске Раче на улаз се чека 30, на Градини на улаз се чека 30, на Гостуну 20, а код Шпиљана и Јабуке 20 минута.

АМС С подсећа возаче да често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске и Хрватске, и тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање на граничним прелазима у Србији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Jovan

19.08.2019. 07:03

I nije toliko lose ako se ceka 2, do 4 sata. Ja sam prekjuce putnickim vozilom cekao na horgosu 8 sati na nasoj i jos 2 sata kod madjara.