Одабрани пројекти у оквиру ДИС-овог програма подршке образовању младих Знање зна будућност

среда, 14. 08. 2019. у 14:34

Одабрани пројекти у оквиру ДИС-овог програма подршке образовању младих Знање зна будућност

Фото: Промо

Пројекти образовних институција, удружења и организација, пристигли у оквиру програма подршке образовању младих „Знање зна будућност“, детаљно су прегледани и евалуирани од стране представника компаније ДИС
Период обраде пристиглих екстерних пријава достављених у оквиру програма подршке образовању младих „Знање зна будућност“, који је трајао од 18.04. до 01.06. ове године, је завршен. Сви пристигли пројекти образовних институција, удружења и организација детаљно су прегледани и евалуирани од стране представника компаније ДИС.

Мила Ћурчин, директорка маркетинга компаније, захваљује се свима који су се пријавили и наглашава да је задатак комисије био изузетно тежак због великог броја пријављених квалитетних и занимљивих пројеката. Подсетила је да је за реализацију пројеката ДИС издвојио 5.000.000 динара. Износи које компанија донира у појединим случајевима покривају укупан наведени трошак за реализацију пројекта, у другим његов део.

Одабрани су следећи пројекти:

Центар за стручно усавршавање у образовању (Лесковац), пројекат: 3Д ера младих дизајнера - Опремање научног клуба

КУД Обилић (Крњево), пројекат: Набавка фолклорне ношње и позоришних костима
Економско-трговинска школа Вук Караџић (Стара Пазова), пројекат: Опремање паметне учионице

Информационе технологије – Удружење професора Србије (Крушевац), пројекат: Припрема, организација и реализација међународног такмичења из информатичке и рачунарске писмености „Дабар“

ФК Јединство (Крњево), пројекат: Набавка опреме за пионире и петлиће

ОШ Вук Караџић (Крњево), пројекат: Улагање у изградњу комбинованог дечијег објекта

ОШ Војвода Живојин Мишић (општина Мионица), пројекат: Опремање фискултурне сале и набавка спортских реквизита

ОМШ Владимир Ђорђевић (Београд), пројекат: Финансирање путовања на Међународни фестивал хармонике у Италији, ФИФ Цастелфидардо 2019.

Све наведене установе/удружења биће директно контактиране од стране надлежних служби компаније ДИС, а исплате одобрених новчаних средстава извршене закључно са 30.09.2019. године.

Мила Ћурчин, директор маркетинга компаније ДИС

Током периода избора екстерних пројеката, независна комисија компаније ДИС истовремено је извршила и евалуацију и одабир пријава најуспешније деце запослених у компанији, за које је такође издвојен фонд од 5 милиона динара. Резултати овог дела програма подршке „Знање зна будућност“, биће објављени путем интерних канала комуникације, као и на компанијском сајту до 16.08.2019.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације