Појачан саобраћај на путевима у Србији

Танјуг

09. 08. 2019. у 09:13

Појачан саобраћај на путевима у Србији

Илустрација / Фото Танјуг

У Србији се данас и за викенд очекује појачан саобраћај, због великог броја возила на аутопутевима који повезују западне и источне крајеве Европе, али и на путевима ка Црној Гори
У Србији се данас и за викенд очекује појачан саобраћај, због великог броја возила на аутопутевима који повезују западне и источне крајеве Европе, али и на путевима ка Црној Гори, због још једне смене туриста, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Из АМС С упозоравају на темепратуре које ће у најтоплијем делу дана прелазити 35 степени, велики број возила на аутопутевима и путевима ка Црној Гори, као и чињеницу да ће због традиционалног сабора трубача у Гучи бити више возила на саобраћајницама, те апелују на возаче да буду максимално концентрисани.

Из АМС С подсећају да возачи морају да буду одговорни и примењују све саобраћајне прописе, посебно оне који ограничавају брзину или забрањују претицање како би до циља стигли безбедно и сигурно.

Према последњим информацијама Путева Србије, на наплатним рампама нема задржавања.

На путничким терминалима на граничним прелазима, на излазу на Хорогошу се чека 25 минута, на Прешеву 20 на излазу, а 15 минута на улазу у земљу, док се на Градини на излазу из земље чека пола сата.

Нема задржавања на теретним терминалима граничних прелаза у Србији.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације