Антене ХААРП опасније од нуклеарних силоса

Б. СУБАШИЋ

26. 06. 2019. у 11:02

Антене ХААРП опасније од нуклеарних силоса

Антене ХААРП

Књига о застрашујућим војним технологијама заснованим на Теслиним открићима представљена на Машинском факултету. Временске непогоде у Србији, осим природних узрока, могу да буду и последице покушаја људи да мењају климу

НЕУОБИЧАЈЕНЕ временске непогоде које погађају Србију немају искључиво природне узроке, већ су и резултат покушаја људи да модификују климу, рекли су у уторак стручњаци Машинског факултета у Београду на промоцији књиге "Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи" аутора Елане Фриланд.

Ово је друго дело у издању Машинског факултета које се бави савременом применом мање футуристичких проналазака Николе Тесле, на којима се базирају модерне војне технологије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НАТО 1999. ЕКСПЕРИМЕНТИСАО НАД НАМА: Срби 1999. убијани и климатским оружјем


- Овом књигом Машински факултет наставља мисију да из новог угла проучaва дело нашег највећег научника и истовремено прати савремене примене његових идеја - рекао је проф. др Радивоје Митровић, декан Машинског факултета, обраћајући се многобројној публици, коју су највећим делом чинили стручњаци, од универзитетских професора до експерата за безбедност. - На првом месту оних које су, супротно његовим хуманистичким визијама науке, довеле до развоја нове генерације оружја. Одговорност академске заједнице је да јавност на рационалан и научни начин упозна са овим технологијама, нарочито ако могу да произведу временске непогоде какве су нас управо снашле.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ: ХААРП и ебола тајна оружја новог поретка

Књига Елане Фриланд је у САД изазвала бурне реакције, јер цитира чак 1.500 извора, од којих су највећи број званични документи и патенти, укључујући и онај под именом "Метод и опрема за модификовање региона у Земљиној атмосфери, јоносфери, и/или магнетосфери". Реч је о изуму америчког физичара Бернарда Истлунда, творца и директора првог високофреквентног емисионог постројења ХААРП на Аљасци.

- Данас у свету, према доступним подацима, постоји 47 таквих постројења. Суштина ХААРП је војна употреба за загревање јоносфере ради стварања "огледала" од плазме и изахоризонтних радара. На данашњем нивоу развоја ракетног наоружања све је у брзини реаговања на напад, па је с војног становишта злоупотреба јоносфере била неизбежна уз помоћ примене постројења које називамо ХААРП. Постоји непрестана трка у развоју система за превентивно откривање удара између Русије и САД - објаснио је рецензент књиге проф. др Момчило Милиновић са Катедре Машинског факултета за системе наоружања.

Са промоције на Машинском факултету,фото Б.Субашић

Да би систем ХААРП функционисао, јоносфера, али и други делови Земљине атмосфере су засипани тонама високопроводних честица званих кемтрејлс.

- Онда је уочено да на тај начин могуће утицати на временске прилике или ширити болести и рођена су нова оружја - каже др Милиновић.

Сврха објављивања књиге "Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи", како је речено, није стварање панике злоупотребом страха јавности од непознатог, већ управо супротно - рационализација проблема.

- ХААРП је заиста гранична област у којој примена једне технологије улази у друштвену проблематику, јер њоме могу да се остваре политички и војни циљеви. Класични оружани сукоби још постоје као манифестација, али их је ова технологија, опаснија од нуклеарних силоса, превазишла. Застрашујућа је сама идеја о такозваном нелеталном, несмртоносном оружју којим неко може да утиче на временске прилике тако да изазове уништење усева, масовну глад и као последицу друштвене и политичке потресе - закључио је Владимир Давидовић, уредник издања, помоћник српског министра правде.

Поплаве на београдским улицама, фото Д.Миловановић

ПОГЛЕД ИСПОД ЗЕМЉЕ

ЕМИСИОНЕ станице ХААРП служе и за испитивање морских дубина ради откривања противничких нуклеарних подморница и унутрашњости Земљине коре.

- Данас је таква томографија Земље реалност, што се видело недавно кад су Американци приказали прецизне податке о севернокорејским тунелима за нуклеарне пробе, иако су они 800 метара у тлу.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (32)

Aleksandar Tomic

26.06.2019. 11:39

Selo Beljina kod Barajeva ima vec desetak godina HARP antenu,ona privlači energiju iz jonosvere i pravi vašar oko Beograda.

Francesco

26.06.2019. 12:23

@Aleksandar Tomic - Vašar je oko Beograda i bez harpa... Mada taj vašar ne bi ni bio moguć da mečke ne igraju baš usred tog istog Beograda...

Mr Majestyk

26.06.2019. 11:42

Kako da ne. HAARP, kemtrejs i promaja će Srbiji i Srbima doći glave. Nikako naše sopstvene gluposti.

Francesco

26.06.2019. 12:26

@Mr Majestyk - Teško da si mogao išta istinitije da kažeš. Kukanje, jadikovanje i upiranje prstom je odlika malih, neradnih plemenskih zajednica koje ne žele da budu plemenska zajednica, a nemaju mentalne kapacitete da postanu neke naprednija zajednica.

пензионер МАРК

26.06.2019. 11:49

Најефикаснији начин да се наша земља реши овог кукавичјег јајета је : Све то под јитно порушити а оне наше "стручњаке" који су дозволили постављање овог савременог оружја одмах похапсити и осудити на доживотну робију за НАУК другима који помисле на тако нешто.

Uča

26.06.2019. 12:04

Američko HAARP postrojenje postoji i u Vojvodini, a postavljeno je sa dozvolom srpskih vlasti.

Panthooz

26.06.2019. 12:04

Mašinski fakultet je spao na vrlo niske grane. Ova institucija bi trebalo da se stidi ovakve "publikacije" a i da vidi šta će sa "kolegama" koji su je napisale. Čemu ove gluposti?

Vaske

26.06.2019. 12:07

Da, vidimo koliko im pomažu antene HAARP-a, te ovaj te onaj uragan, o olujnim vetrovima da ne pričamo. Baš studiozno koncipiran taj HAARP. Ameri su do sada trebali da budu na Marsu obzirom da je Nikola Tesla radio za njih, da ne širim dalju priču, toliko o Americi, školama i stručnjacima.

Vukašin Obr

26.06.2019. 12:08

И сад кад се све то зна зашто се не покрене иницијатива да се харп деинсталира из Србије и уништи, сви знају да је монтиран у време Бориса Тадића и сад је више пута доказано да је штетан?! а дааааа узели смо паре да га инсталирају срамота и издаја

zoki

26.06.2019. 13:43

@Vukašin Obr - EJ nbotino,znas koliko ste na vlasti ,sto ih ne poskidaste?H ha a a

MILO DIMICH

26.06.2019. 12:12

Nezreli smo kao narod.Nije se do sada pojavio neki Srbski "Putin"-koji bih bio sposoban da nas vodi.

LJUBICA

26.06.2019. 12:14

Hvala bogu da se vec jednom progovori o ovim neprirodnim kisama i vremenskim neprilikama kako sada tako i o onim biblijskim poplavama 2014.... Svakom zdravom razumu je jasno da ovo nije iskljucivo prirodna pojava! Odavno se od strane velikih sila prema ostatku svjeta vodi klimatski rat....

Jaa

26.06.2019. 12:18

Zabavno je čitati mišljenja "stručnjaka" koji su čuli od babe svastikine zaove o čemu se radi

Djordje

26.06.2019. 12:25

A ko je dozvolio da se harp instalira u Vojvodini!? Zbog cega ne pisete o tome umesto o Karleusi i raznoraznim starletama (prostitutkama) i kriminalcima!?

Bgd

26.06.2019. 13:27

@Djordje - Gde je to instalirano u Vojvodini? Znaš tačno o čemu se radi ili ti rekao "prijatelj tvog ortaka čija tetka je tu informaciju čula od komšinice njene strine"?

Забринута

26.06.2019. 12:30

Колеге, омашиле сте. Овај текст је за Треће око.

Dane

26.06.2019. 12:31

Problem u srbiju je Taj sto svi zivimo u neznanju I sto se sve pojave koje su nama strane stavljaju kao teorije zavere.posle se svi iscudjavamo kako je svet otisao toliko ispred Nas.kad budemo priznali sebi da Malo znamo I da mnogi Treba da ucimo mozda name I bude bolje

f

26.06.2019. 12:38

pa ne moze to da se rusi dok se ovce ne oslobode parazita, svih tih ludaka koji misle da su bogovi zato sto ovce trpe sisanje

sirotinja

26.06.2019. 13:03

Sirotinja će i dalje da priča o haarpu dok vozi neispravne automobile, dok se grejena drva, baca smeće gde stigne, ćuti dok fabrike prazne otpadne vode ureke, dok moćnici grade mini hidrocentrale... Ali mitski haarp će i dalje da bude jedini krivac za klimatske promene. Za skeptike, da Amerika ima vaskoliku kontrolu nad vremenom da li bi joj istočnu obalu svako malo omlatio po koji uragan? Da li bi joj na zapadnoj obali svake godine besneli šumski požari?

Ricky Živković

26.06.2019. 13:06

Pa što se onda te antene ne sruše? Nek se to sravni sa zemljom i završena stvar.

Marko

26.06.2019. 13:21

Najbolji primer za to je HAARP sistem u Beljini u Barajevu i antena u Rakovici... Odavno smo mi prodata zemlja.

Miša Drago

26.06.2019. 14:01

Samo me interesuje da li "naš" HAARP iz Barajeva, štima jonosferu ili šta vec, za Amere ili za Ruse?

dule

26.06.2019. 14:54

U mnogo mojih komentara govorio sam da je HAARP oruzje amerikanaca da unistavaju prirodu,ekonomiju i privredu zemalja sirom sveta tacnije koji oni cilj odrede.Ubijaju narod,izazivaju cunamije,zemljotrese,vulkane i to sve u velikoj tajnosti rade iz centrale HAARP-a na Aljasci.Prvo je bila zamisao da se to upotrebljava u vojne svrhe,ali su verovatno krvnicki nastrojeni promenili svrhu,pa samo unistavaju narod.Opravdavaju to prirodnom kataklizmom.Samo da napomenem da pre 50g.nije postojao cunami.