Моја Кравица млечни пакетићи за децу из домова широм Србије

31. 05. 2019. у 11:30

Моја Кравица млечни пакетићи за децу из домова широм Србије
Компанија Имлек традиционално обележава Светски дан млека упућивањем донација установама за незбринуту и болесну децу на националном нивоу
Београд – Поводом Светског дана млека, који се сваке године обележава 1. јуна, Имлек је донацијом Моја Кравица производа обрадовао малишане из Свратишта за децу Београда као и других институција широм Србије.

Компанија Имлек традиционално обележава Светски дан млека упућивањем донација установама за незбринуту и болесну децу на националном нивоу. Ове године, поред Прихватилишта за децу у Београду, Моја Кравица млечним пакетићима Имлек је обрадовао и штићенике Дечјег села у Сремској Каменици и Дома за децу и младе Душко Радовић у Нишу. Моја Кравица млеко, Моја Кравица чоколадно млеко и Моја Кравица млеко са укусом јагоде измамили су осмехе на лицима малишана. На овај начин Имлек је испунио основни циљ своје друштвено одговорне улоге, која се заснива на помоћи најмлађима, са фокусом на њиховом срећнијем одрастању и правилном развоју.

„Радује нас што и ове године поводом Светског дана млека негујемо лепу традицију дружења са децом из најосетљивијих друштвених категорија широм Србије. Донацијом млечних пакетића доприносимо њиховом срећнијем и здравијем одрастању, јер редовна конзумација млека позитивно утиче на развој костију, зуба, али и когнитивних функција попут учења и памћења. Моја Кравица је симбол безбрижног детињства многих генерација, и у складу са тим трудићемо се да и у будућности улепшамо овај период живота што већем броју малишана”, изјавила је том приликом Марија Маловић, регионални менаџер за односе с јавношћу компаније Имлек.

Данијела Стајковић и Марија Маловић

(ПР)
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације