Палма: Војно-полицијска парада показала велики одбрамбени капацитет Србије

В. Н.

10. 05. 2019. у 19:44

Палма: Војно-полицијска парада показала велики одбрамбени капацитет Србије

Драган Марковић Палма
Фото: Танјуг

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је данас да је војно-полицијска парада у Нишу показала велики одбрамбени капацитет Србије
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је данас да је војно-полицијска парада у Нишу показала велики одбрамбени капацитет Србије.

"Данас је био леп дан за све грађане Србије. Војно полицијска парада у Нишу поводом Дана победе над фашизмом је показала колико је Србија напредовала у набавци најсавременије опреме и оружја", изјавио је предеседник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

"Србија, као и никада у историји, неће напасти неку другу државу и то и није био мотив данашње параде, већ да покаже са чим може да се брани, ако је неко нападне. Желим да честитам Врховном команданту наших оружаних снага, председнику Србије Александру Вучићу, што веома добро чува државу и што увек промовише мир и стабилност" поручио је Марковић.

Прочитајте још - ЗАВРШЕНА ПАРАДА "ОДБРАНА СЛОБОДЕ": Вучић оценио војно-полицијски приказ „врло добрим“; Приказан руски тенк Т-72 и "Ђавоље кочије"

"И веома је важно што нико није заборављен. Ни они који су бранили Србију у балканским ратовима, Првом и Другом светском рату и њихови потомци, као ни они који су бранили Србију на Косову и Метохији за време НАТО агресиије, а који су сада у пензији. Србија никада не заборавља ни једног свог грађанина и то је данашња парада у Нишу показала. Хвала војсци и полицији Србије што су увек били и биће уз свој народ" закључио је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације