БРНАБИЋ О ШТРАЈКУ ГЛАЂУ МАЈЕ ПАВЛОВИЋ: Спремна сам да помогнем

Танјуг

петак, 26. 04. 2019. у 10:00

БРНАБИЋ О ШТРАЈКУ ГЛАЂУ МАЈЕ ПАВЛОВИЋ: Спремна сам да помогнем

Фото: Танјуг

Премијерка Србије је указала да ни као грађанка, ни као представница извршне власти не сме и не може да се меша у судске одлуке
Премијерка Србије Ана Брнабић поручила је, поводом штрајка глађу директорке новосадског ТВ Канала 9 Маје Павловић, да је спремна да помогне и увек и са сваким разговара где год и када год је потребно, ако на тај начин може да допринесе решавању проблема.


"Као председница владе, трудим се да, у оквиру овлашћења која ми устав и закон дају, увек када је то могуће реагујем на сваку притужбу грађана. У вези са случајем директорке новосадског ТВ Канала 9 Маје Павловић спремна сам да помогнем и разговарам, али колико сам упозната, њен захтев је да суд донесе пресуду", изјавила је синоћ Брнабићева.


Премијерка Србије је указала да ни као грађанка, ни као представница извршне власти не сме и не може да се меша у судске одлуке.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Вулин и Весић: Штрајком глађу против насиља!


"Нити могу да се мешам нити могу да заузимам стране, износим мишљење или на било који начин утичем на исход судског поступка, будући да је судска власт у потпуности самостална и независна у свом раду. Једино што могу да урадим јесте то што може и госпођа Маја Павловић - да се надам да што пре дође до окончања тог поступка", истакла је у саопштењу премијерка Брнабић.


Она је изразила наду да ће директорка новосадског ТВ Канала 9 прекинути штрајк глађу и позвала је да не угрожава своје здравље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Горан

26.04.2019. 10:39

Ево чим поједем рол виршлу придружујем се и ја.