Стефановић отворио полицијску станицу у Осечини

Новости Онлине

04. 02. 2019. у 13:09

Стефановић отворио полицијску станицу у Осечини

Небојша Стефановић са припадницима полиције
Фото: МУП Србије

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић отворио је у понедељак реновирану зграду Полицијске станице Осечина
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић отворио је у понедељак реновирану зграду Полицијске станице Осечина и поручио да ће тај ресор Владе Србије наставити са опремањем и изградњом капацитета полицијских управа и других сектора Министарства.

„Овде у Осечини отворена је реконструисана и реновирана полицијска станица. Зграда која је изграђена шездесетих година прошлог века данас изгледа модерно, савремено је опремљена и спремна да пружи грађанима квалитетне услуге“, рекао је Стефановић.

Министар је најавио да ће се наставити са отварањем нових и реконструисаних полицијских станица у Србији, јер држава цени резултате и рад полицијских службеника на заштити безбедности грађана.

„Наставићемо снажну акцију опремања и побољшања услова рада полиције. У наредним данима наставићемо са отварањем нових и реконструисаних полицијских станица. Хоћемо да покажемо да Србија поштује велику борбу људи који се баве заштитом безбедности становника, али и да ценимо резултате и рад на смањењу стопе криминалитета“, истакао је Стефановић.

Министар је рекао да ће се наставити и са опремањем полиције новим возилима и прецизирао да ће Полицијска стaница Осечина добити патролно теренско возило за полицију опште надлежности и за ватрогасну службу, као и да је за ватрогасце у овом месту набављено навално возило које ће им помоћи да буду још ефикаснији у заштити живота и имовине грађана.

Прочитајте још - СТЕФАНОВИЋ У "ИНСПЕКЦИЈИ": Министар ненајављено у контроли радова у полицијској станици Осечина (ФОТО)

Стефановић је истакао да држава брине о полицијским службеницима, који се старају о безбедности грађана и обављају један од најтежих послова.

Стефановић са полицијом, Фото: МУП Србије

„Кроз веће плате, а полицијски службеници ће већ сутра примити нову увећану плату, кроз унапређење услова рада хоћемо да покажемо да држава брине о полицајцима и ватрогасцима“, рекао је Стефановић.

Министар Стефановић обишао је и Полицијску управу у Ваљеву где је са полицијским службеницима разговарао о њиховим свакодневним проблемима, добрим аспектима њиховог рада, али и о томе како он може да се унапреди и буде бољи и ефикаснији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Samo Kradi

04.02.2019. 13:35

Zato što si ti druže iz Osecine pa tu renoviraš,šta je sa ostalih PU koje nemaju radne stolove i kancelarijski materijal a ostalom da ne govorim.

Zaposleni policajac u penziji

04.02.2019. 13:40

Trebaju im sad još novi đipovi i nešto para, da krenu...