РАДНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИКЕ: Овако ће радити продавнице и поште

Танјуг

27. 12. 2018. у 16:28

РАДНО ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНИКЕ: Овако ће радити продавнице и поште

Илустрација
Фото: М. Анђела

Трговински и угоститељски објекти као и поједина јавна предузећа имаће посебан распоред рада током новогодишњих и божићних празника
Трговински и угоститељски објекти као и поједина јавна предузећа имаће посебан распоред рада током новогодишњих и божићних празника.

Тако ће 46 пошта дежурати другог дана Нове године, док ће 1. јануара и за Божић дежурати само београдска Главна пошта и поште на граничним и административним прелазима.
У понедељак, 31. децембра, поште које имају целодневно радно време, радиће скраћено до 17 сати, осим Главне поште у Таковској 2 и пошта на граничним и административним прелазима.

У среду, 2. јануара, у Београду ће дежурати пошта у Таковској, у Савској 2 - од 8 до 15 сати. Поште у Универекспорту и тржним центрима Меркатор, Стадион и "Имо аутлет", дежураће тог дана од 8 до 19 сати, а у тржном центру "Биг фешн" радиће од 9 до 19 сати.

Тог дана дежураће и седам пошта у Новом Саду, по две у Крагујевцу и Зрењанину, и по једна у Сремској Каменици, Руменки, Темерину, Каћу, Футогу, Сремском Митровици, Сомбору, Суботици, Панчеву, Нишу, Шапцу, као и на Златибору и Копаонику.

У недељу, 6. јануара, поште које раде цео дан, радиће до 17 сати, осим Главне поште у Таковској 2 и пошта на граничним и административним прелазима.

Прочитајте још - ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ: Кућно славље за четворо око 8.000 динара

Када је реч о пијацама у Београду, оне ће 31. децембра радити уобичајено, од 6 до 19 сати, док 1. и 7. јануара неће радити.

Једино ће пијаце "Земун", "Баново брдо", "Беле воде", "Палилула" и "Душановац" 1. и 7. јануара радити скраћен од 6 до 13 сати.

Другог дана нове године, све зелене пијаце ће радити од 6 до 13.

Отворени тржни центар - Нови Београд (популарни "Бувљак") - неће радити 1. и 7. јануара.

Пијаца "Душановац" продаја из возила - обављаће се 31. децембра до 22 сата.

Дана 1. и 7. јануара неће се обављати, док ће 2. јануара овај део пијаце радити од 14 сати.

Пијаца за промет старих ствари и робе са грешком - Миљаковац - радиће 31. децембра уобичајено од 6 до 19 сати, док 1. и 7. јануара неће радити.

Тржни центар "Крњача" (цветна пијаца) - 1. и 7. јануара биће затворен и неће радити.

Тржни центар Делта цитy за предновогодишњи викенд, 29. и 30. децембра, радиће продужено од 10 до 23 сата, али ће дан касније, 31. децембра радити скраћено - до 18 сати.

Скраћено радно време биће и на Бадњи дан.Првог дана нове године и за Божић тржни центар неће радити, осим биоскопа Синеплекс.

Лидл продавнице радиће скраћено до 18 сати - 31. децембра и 6. јануара, а неће радити 1. и 7. јануара.

Исти распоред рада имаће и продајни објекти Роде, као и Метро дистрибутивни центри.

У понедељак, 31. децембра 278 Идеа продавница у Србији радиће до 18 сати, док ће две у Београду - Дорћол и Лондон радити редовно.

Првог јануара продавнице тог ланца неће радити, осим на Дорћолу и код "Лондона", ако и на Златибору и Копаонику, које ће радити уобичајено.

На Бадњи дан ће продавнице бити отворене до 18 сати, док ће она на Копаонику радити редовно. Божић ће бити нарадни дан, радиће само продајни објекти на Златибору - од 8 до 15 сати, и на Копаонику - редовно.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације