ПРОНАЂЕНА ДЕВОЈЧИЦА ИЗ СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ: Јелена је добро и није повређена

С. Костић

04. 02. 2018. у 11:55

Тринаестогодишња Јелена Курајић из Лаћарка код Сремске Митровице у четвртак кренула ујутру у осам у школу, није била на настави, а пронађена је пре пар сати

ПРОНАЂЕНА ДЕВОЈЧИЦА ИЗ СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ: Јелена је добро и није повређена

Фото: Фејсбук

СРЕМСКА МИТРОВИЦА- Тринаестогодишња Јелена Курајић из Лаћарка код Сремске Митровице, која је нестала 1. фебруара, пронађена је пре пар сати у Гроцкој, потврдио је за ''Новости'' њен отац Милан Будуриновић.

Прочитајте још: КРЕНУЛА У ШКОЛУ И ОД ТАДА ЈОЈ СЕ ГУБИ СВАКИ ТРАГ: Нестала Јелена (13) из Сремске Митовице

- Полиција ми је јавила, да је она добро и није повређена. Још сам потресен и једва чекам да је видим, загрлим.- рекао је Милан који каже да не зна како се девојчица нашла у Гроцкој, као и да он не зна да ли она има тамо некога од познатих.

Јелена која је у четвртак кренула ујутру у осам у школу, није била на настави, од тада јој се изгубио сваки траг. Како је у синоћном разговору за наш лист рекао њен отац Милан, 13- годишњакиња је већ неколико месеци смештена у једну хранитељску породицу. Он је одмах искључио могућност да је дете са мајком, јер како је рекао, већ осам година нису имали никакав контакт са њом.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

ja to tako

04.02.2018. 16:56

A sto u hraniteljsku, pobogu te pare dajte porodici da deca budu sa roditeljima ako ih vec imaju a nisu napustili svoju decu,Hraniteljske porodice treba da postoje iskljucivo za decu bez roditelja