ЦЕНТАР за социјални рад, на захтев Првог основног суда у Београду, заказао је за 2. август састанак с наследницима Бошка Недића, рођеног брата премијера Србије у време окупације Милана Недића. Овај састанак обавезна је карика у поступку за одређивање Бошкове смрти, без чега не може да се оконча рехабилитација - каже Александар Недић, његов потомак. Бошко Недић је иначе умро 12. августа 1964.

Рехабилитација је покренута пред Вишим судом у Београду, али нема доказа о Бошковом датуму смрти, због чега је морао да буде покренут посебан поступак, баш као и у случају Драгољуба Драже Михаиловића, команданта Југословенске војске у отаџбини. Према речима правног заступника Недићевих Зорана Живановића, док се не донесе решење да је умро, Бошко Недић се води као нестало лице и Центар му поставља старатеља. Након тога, доноси се решење о датуму и месту смрти, које се упућује Вишем суду, и поступак рехабилитације тече даље.

Од тројице браће - Милана, Милутина и Бошка, после рата једино је Бошко осуђен као домаћи издајник, иако је био председник европског Удружења ратних војних инвалида (14 рана задобио у Првом светском рату), запалио прву вечну ватру на Споменику незнаног јунака у Паризу, а у Србији је основао прву пољопривредну школу у Краљеву и зоолошки врт у Београду. За време рата није имао функцију, али је писао у "Новом времену". Пребегао је у Каракас.