Спорт у Србији као недељник

В. Р.

17. 09. 2016. у 21:29

Спорт у Србији као недељник
"Беотон" о најстаријeм спортском листу на Балкану: Убудуће ће излазити као недељник, док ће у иностранству наставити да се штампа свакодневно

НАЈСТАРИЈИ спортски лист на Балкану - "Спорт" - убудуће ће излазити као недељник, док ће у иностранству наставити да се штампа свакодневно, наводи Компанија "Беотон", у чијем саставу послује овај лист.

Ова компанија оставила је могућност да се "Спорт" поново нађе на киосцима у нашој земљи као дневни лист ако се, како се указује, услови пословања побољшају с обзиром на то да су "маркетиншки коминтенти растерани".

- Ово смо одлучили после доста размишљања, водећи се логиком да се на сваком језику спорт зове спорт. "Спорт" је пуних 365 дана излазио без иједног оглашивача, а дистрибуција која је била ангажована није свој посао радила професионално. "Беотон је одлучио да Јуословенски спортски лист "Спорт" као дневни лист излази у једној другој држави, а у Србији као недељник - наводи се у саопштењу.

Како се наглашава, читаоци ће о спортским дешавањима моћи и даље да се информишу на порталима www.sport.org.rs и на домену www.sportnews.rs.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)