- Многи метеоролози, хидролози, геолози и електроинжењери приметили су да карактеристике недавног српског потопа никако не одговарају ономе што ми знамо о пореклу катастрофалних поплава. Од почетка нешто није било како треба. Три дана пре почетка циклонске кише европске и светске метеоролошке станице објавиле су сателитске снимке спиралног циклонског облака који кружи око централног Балкана. Већ тада су изречене прогнозе да ће на подручјима где циклон најзад изручи свој терет, падавине износити најмање 120 литара воде по квадратном метру - каже Абрамовић.

- После кружења којим је циклон усисао влагу са великог подручја, зауставио се готово у милиметар (гледано на карти падавина) над српским балканским територијама. Делује нестварно и непојмљиво са коликом прецизношћу су кише падале на територије где живе претежно Срби: на територију Републике Српске, централне и западне Србије, захватајући и део Славоније где углавном живи српски живаљ!
Абрамовић пита: „Је ли могуће да је тај циклон био етнички опредељен?”, подсећајући да није захватио Војводину из простог разлога што - „Европска унија сматра да је Војводина већ у ЕУ?!”

Он подсећа и да је било и других знакова да је у питању дејство приметно вођеног климатолошког оружја: одсуство муња и громова, начин на који је киша концентрисано падала - као да лије из кофе, а не да пада из неба...

НАВОЂЕНИ ОБЛАК

-Понашање циклона и јак ветар који га је пратио било је чудно. Циклон је, и поред јаког ветра, што је веома чудно и неуобичајено, читава три дана био над истом тертиторијом! Киша је током тих дана повремено слабила, а за то време циклон је, то се јако добро и лепо пратило из бројних сателита, чак четири пута одлазио над Карпате да „покупи” влагу и уредно се враћао на исто место, изнад српских територија, каже др Абрамовић. „Овакве падавине”, каже, „званично је речено, не памте се овде не 120 година, већ 1000 година!”
- Сумња да је у питању метеоролошко оружје појавила се одмах код низа самосталних стручњака, посебно војних и електроинжењера, морам да кажем, који су сада у пензији и пратили су бар последњих 20 година током активне службе развој офанзивних средстава метеоролошког и климатског рата, истиче Абрамовић. „Главна провера или крунски доказ да је реч о вештачком грејању јоносфере”, додаје он, „су појаве рупа над одређеном територијом, што је наш случај, као последица убрзавања јона од којих се састоји атмосфера”...

Др Абрамовић у својим размишљањима не може а да не помене чувени програм ХААРП и његов „учинак” на климу.
-Било је предвиђања да ће након званичног искључења антена ХААРП-а рупа у јоносфери великом брзином поћи порема Земљи, изазивајући нискофреквентни јоносферски талас - то јест осцилацију јоносферског слоја која се у стручној литератури назива „тектонска”, каже др Абрамовић, додајући да је „разлог за овај назив резонанца коју овај јоносферски талас успоставља са тектонским плочама у Земљи!”
Абрамовић каже да су ове „наше” падавине имале још један задатак.”Главни тест који се очекивао после наглог искључивања емисионих станица ХААРП-а био да се види хоће ли или не после престанка ових падавина бити земљотреса у региону Балкана”, наглашава „да се то и збило”.

- Само 24 сата пошто се над Србијом појавило сунце, у централној Албанији је забележен земљотрес од 5,2 степена Рихтера који је зхаватио и део Црне Горе... Следи Скопље...
Абрамовић појашњава да је „уобичајено да се земљотрес не појави у зони падавина иако, ретко, и то може да се деси јер се померање земљишта дешава услед померања (механике) тектонских плоча”. „Али”, каже, „земљотрес је увек ту или у близини”.
- Три дана после искључивања ХААРП-а догодио се и земљотрес у Републици Српској што је само потврдило да је вештачки изазвана јоносферска активност темпирано покренула најлабилнија тектонска жаришта.

СРБИЈА И ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ

Абрамовић каже да су наши инжењери забележили током деловања циклона висок пораст магнетизма у нашој зони. Нормално, земљино магнетско поље има вредност од око 42 хиљаде нанотесла. „Међутим”, каже, „у самом Београду одакле имамо веома прецизне и поуздане податке, магнетизам је порастао и до 7 пута и прелазио 300 хиљада нанотесла...”

- Ово је веома необично јер код нормалних кишних падавина, које су праћене природним муњама и које јонизују ваздух, увек се бележи пораст магнетске компоненте, али не оволики. Уз то, јавили су се појединци који прате тзв. кемтрејлс авионе (авионе који испуштају нано честице на великим висинама, нама видљиве као бели трагови иза авиона на небу) који тврде да су ти авиони 15 дана пре циклона имали изузетно велики број прелета изнад српских територија тако да је у појединим тренуцима могла да се уочи права мрежа тих трагова на небу! „Ови авиони”, каже др Абрамовић, „избацују алуминијумску прашину која када се укључи ХААРП служи као сабирно огледало за одређену територију и концентришу падавине на одређене површине - само тамо где треба!”

Одавно је већ познато да антене ХААРП-а могу бити постављене на било ком делу наше планете. Пре свега у земљама НАТО. А познато је да је Србија окружена чланицама овог Савеза.

-У нашој земљи антене ХАРРП су углавном оне пасивне, које мере последице рада активних антена и контролишу и усмеравају дејство активног дела ХААРП инсталација.
„Говори се”, каже др Абрамовић, „да је наше министарство војске потписало споразум о техничкој сарадњи са Стенфорд универзитетом у Калифорнији чији су професори, подсећања ради, заједно са нашим физичарима не тако давно постављали ове пасивне антене за мерење сигнала из јоносфере, а самим тим и за мерење учинка дејства ХААРП-а”.
„Цела територија Србије”, истиче др Абрамовић, „личи на једну лабораторију огромних размера која не служи само за научна проучавања дејства метеоролошког оружја, већ и за социопсихолошка испитивања понашања људи у намерно изазваним катастрофама за које већина становништва мисли да су природног порекла!”

„Непрестано се говори о теорији завере и дисквалификују се и стручни људи који говоре о могућностима намерног изазивања катаклизмичких појава”, каже наш саговорник додајући „да се овде заиста ради о завери, а не о теорији завере, јер киша није била теоријска, већ је стварно падала...!”