Зубин поток: Оскрнављена црква

ФоНет

уторак, 09. 03. 2010. у 13:39

Зубин поток: Оскрнављена црква
КПС је саопштила данас да је покренут поступак против непознатих извршилаца због скрнављења и оштећења православне цркве у селу Перковац, код Зубиног Потока.

ЧАГЛАВИЦА - КПС саопштила је данас да је покренут поступак против непознатих извршилаца због скрнављења и оштећења православне цркве у селу Перковац, код Зубиног Потока.
Регионални портпарол КПС полиције Бесим Хоти изјавио је КИМ радију да је инцидент полицији пријављен синоћ око 23 сата и да је после обављеног увиђаја утврђено да су приметна оштећења на цркви, као и на неколико иконам пренео је КиМ радио.
Он је рекао да се не може са сигурношћу утврдити дан и време оштећења, али да је полиција покренула истрагу на основу које ће покушати да утврди све детаље.
”Полиција би требало да буде врло опрезна и када је у питању квалификовање овог инцидента. Треба га оквалификовати као чисто кривично дело и не би му трабало давати друге димензије”, рекао је Хоти.
Истрагу спроводи КПС полиција из Зубиног Потока.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Miroslav Miron Bozovic

10.05.2011. 11:12

@Petar - докле бре више само за свој џеп на штету заборавлјеног народа, ма какв богдановић.докле ће више да лаже свој народ