Младићу одбили лечење у Београду

С. Ј. М.

22. 05. 2018. у 21:01

Младићу одбили лечење у Београду

Фото АП

У Хагу генералу продужили рок за жалбу за два месеца. Веће одбило захтев за пуштање на привремену слободу

СУДСКО веће Механизма у Хагу одобрило је захтев одбране генерала Ратка Малдића да им за два месеца продуже рок за предају жалбе на осуђујућу првостепену пресуду. Они то сад могу учинити до 6. августа. С друге стране исто веће је одбило захтев одбране да преиспита своју одлуку којом није дозволило да се Младић пусти на привремену слободу у Србију ради лечења.

Прочитајте још:Хашки суд: Младићево здравствено стање под контролом и помно се прати

- Они прво одбију наш захтев и кажу да нисмо ничим поткрепили тврдње да рецимо Младић има аритмије, па нам после одбијања доставе медицинску документацију из које се види да има аритмије - каже нам Младићев бранилац Бранко Лукић. - Потпуно блесаво. Сад ћемо поново тражити да преиспитају ту одлуку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)

Srbi

22.05.2018. 21:22

Kakvi smo mi to ljudi?! Izdali smo i najrodjeniju bracu u zamenu za ove saradnike sto su napunili skupstinu!

~БГ~

22.05.2018. 21:27

срамота шта нам раде недај се ђенерале народ је уз тебе борба се наставља!

Vaske

23.05.2018. 01:29

Mladića spremaju za presudu kao Slobi Miloševiću "KOVČEG PRAVDA"!!! Ne videh da je i jedan hrvatski ili BOŠNJAČKI političar ili general osuđen, za srbe se i izmišljaju dela, za šiptari muslimane i hrvate nema krivice, oni čak napreduju !!! MUKA MI JE OD HAŠKE PRAVDE !!!

Vlasta Vladin

23.05.2018. 03:10

Да знаш Младичу Ратко гледаиучи сву ситуациу ти си генерал за уваженье. Све што говоре ие лаж. Никада ниси давао команде да се неко малтретира и убиа. То ие срамота льудског рода. Ипак си ти одгаиан и школовн у држави и воисци где ие морал био на високом нивоу. То ие тако свиджало се то коме или не. Али то ие истина. Зато знаи да су поштени и часни и льуди и борци уз тебе. А они кои су те не издали, него продали стиже им полако божиа казна. Живио генерале !

23.05.2018. 04:17

Izdali bi mi rodjenog oca ne naseg dragog dobrog djenerala.Djenerale sto pre oporavak i dobro zdravlje date prate.

Mr Radomir Scepanovic

23.05.2018. 05:53

Sve u duhu EU i medjunarodnog prava!To su sve poeni za uspesnu politiku i kurs bez alternative EU!Nije ni bitno sto je Srbija pod okupacijom!

Дуле

23.05.2018. 07:15

"Младићу одбили лечење у Београду" - а шта сте друго и очекивали од тог квази и ткз. суда? Е то је господо лице и наличије те Европе о којој још увек неки у Србији сањају.

Dejan Stanojlovic

23.05.2018. 09:02

Kako su to SESELJU mogli da uvaze "dobijenu istoriju bolesti", koju je on u rekordnom roku uspeo da "izleci", i ako se zna da za KANCER ne postoji izlecenje , vec samo tacno odredjeno vreme PREZIVLJAVANJA, a za RATKA MLADICA se ne uvazava ni medicinska dokumentacija, ni opsta opservacija. Bice da je taj HASKI MEHANIZAM malo sklon KORUPCIJI. Samo je pitanje sta se sve TRAZI, od dolara do teritorijalnih koncesija na stetu Srpstva .