Хет-трик опел корсе: Проглашен победник престижног европског избора Аутобест

П.Ж./Новости онлине

17. 02. 2020. у 22:15

Хет-трик опел корсе: Проглашен победник престижног европског избора Аутобест

Фото промо

На гала свечености у Мајнцу ласкаву титулу "аутомобила са најбољим односом цене и квалитета" рекосмо пригрлила је нова "корса"


ПРЕСТИЖНИ жири, којег чине специјализовани новинари из 31 европске земље "Аутобест" избора, прогласио је нову "опел корсу" за победика и "Best Buy Car 2020" - аутомобил који даје највише за уложени новац!


На гала свечености у Мајнцу ласкаву титулу "аутомобила са најбољим односом цене и квалитета" рекосмо пригрлила је нова "корса" али је "Опел" славио и велико признање које је добио генерални директор ове компаније Михаел Лошелер који је проглашен за најбољег менаџера у 2019. години!


Занимљиво је да је ово трећа награда "Аутобеста" у историји коју добија неки од модела "прел корсе". Ни један други модел није проглашен "Best Buy Car of Europe" у три узастопне генерације. Међу гостима у Мајнцу били су генерални директор маркетинга и продаје, Ксавиер Душемин, генерални директор за инжењеринг, Кристиан Милер и потпредседник за комуникације, Харалд Хампрехт.


- Наша нова "корса" је аутомобил оријентисан ка будућности - врхунски, са одличном динамиком вожње и електричном енергијом. Нуди врхунске технологије по повољним ценама. То је и убедило овај жири да додели награду - рекао је Михаел Лошелер на свечаности у Мајнцу -Награда "Manbest" је велика част за мене. Овај наслов илуструје оно што смо постигли као тим са свим запосленима у "Опелу". Вратили смо компанију на пут ка успеху!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: БОГАТА ТРАДИЦИЈА КОМПАНИЈЕ "ОПЕЛ": 120 година производње аутомобила


Након што је ПСА група преузела Опел 2017. године, Михаел Лошелер и његов менаџерски тим развили су и спровели свеобухватни стратешки план "PACE!", који ће Опел учинити одрживо профитабилним, глобалним и електричним. Нова "опел корса-е" започела је велику офанзиву за електрификацију својом светском премијером прошлог лета.


Фото промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације