Безбрижна вожња и на дебелом минусу

NovostiOnline

15. 01. 2020. у 14:03

Безбрижна вожња и на дебелом минусу

Фото: Depositphotos

Познато је да пад спољне температуре доводи у питање поузданост рада дизел мотора, те је из тог разлога препорука стручњака да се зими користи адитивирано дизел гориво
Иако нам зима још није показала своје право лице, најава метеоролога за крај јануара говори нам да нас ниске температуре, снег и мраз тек очекују. Управо зато, право је време, да уколико нисте до сада, посебну пажњу посветите свом аутомобилу и побринете се да вас и у хладним данима служи беспрекорно.

Познато је да пад спољне температуре доводи у питање поузданост рада дизел мотора, те је из тог разлога препорука стручњака да се зими користи адитивирано дизел гориво са побољшаним нискотемпературним карактеристикама, које ће вашем возилу омогућити оптималну функционалност.


Бољу стартност и стабилнији рад мотора можете да постигнете коришћењем G-Drive зимског дизел деривата, који захваљујући комплексу адитива, у поређењу са стандардним дизел дериватом, пружа вашем четвороточкашу већу снагу и побољшану ефикасност, чак и на температурама које су дебело испод нуле. Додатна погодност је и антикорозивно дејство адитивираних деривата које потпомаже ефикаснијој заштити целокупног система за гориво и продужавају радни век мотора.


G-Drive Diesel са побољшаним нискотемпературним карактеристикама доступан је потрошачима на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама.


(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)