"ТОЈОТИН" луксузни бренд "Lexus" је недавно кренуо са светском рекламном кампањом за редизајнирани модел "RX", а оно што је посебно интересантно за нас у Србији јесте чињеница да је ТВ спорт за овај новитет комплетно снимљен током лета у Београду и околини.


Била је то права филмска продукција, с великим бројем специјалиста у пратећој екипи (120) и још већим бројем статиста (250).


За потребе снимања коришћено је пуно локација: Авала, Калемегдан, нови Мост на Ади, простор испред Скупштине Републике Србије и Скупштине града (Стари двор), Теразије, Палата Албанија, Булевар Краља Александра, Краља Милана,Светозара Марковића, 1300 Каплара,Авалски пут".


Прочиаттјте још - Модел "УX 300е" за нову еру


Редитељ је прослављени Саломон Лигтхелм, директор фотографије Ницолас Карактсанис, док је сценарио и концепт кампање "Леxус - A Different Kind of Power" осмислила агенција The&Partnership iz Londona.

Локални партнери "Tuna Icon" (специјализована сервисна продукција) и "Tuna Fish" (креативна продукција) ангажовани су преко продукцијске куће "Stink" из Лондона.