Велико признање, престижна европска титула, а за Опел: Аутобест за корсу (ФОТО)

Novosti Online / П. Живковић

16. 12. 2019. у 20:40

Велико признање, престижна европска титула, а за Опел: Аутобест за корсу (ФОТО)

Фото: Промо

Међународни жири, тим специјализованих новинара из 31 државе одабрао је нову "Опелову корсу" за најбољи аутомобил "Бест бај" у Европи
Међународни жири, тим специјализованих новинара из 31 државе, престижно такмичење "Аутобест", одабрао је нову "Опелову корсу" за најбољи аутомобил "Бест бај" у Европи.

То је огромно признање за нову опел корсу која граби великим корацима: у септембру, шеста генерација је обележила своју светску премијеру на ИАА Салону у Франкфурту, по први пут икада и као батеријско-електрична Корса.

Сада је мали бестселер освојио престижну награду „Бест Бај аутомобил године у Европи 2020.

Прочитајте још: "КОРСА" НА СТРУЈУ: Шеста генерација популарног модела "Опела"

”Жири, је тако, Опелов новитет означио као аутомобил који нуди највише за уложени новац. Експерти су ово потврдили током завршних тест вожњи на финалу у Истанбулу. И са моделом цорса-е, Опел нуди електрични аутомобил за свакога, који комбинује практичне квалитете корсе са вожњом без емисија штетних гасова и дометом на струју до 337 километара (према WЛТП-у). У исто време, награда за нову корсу комплетира Аутобест хет трик: ниједан други модел није именован за „Бест Бај Аутомобил у Европи” у три узастопне генерације.- Веома смо срећни што смо добили ово признање- рекао је извршни директор Опела Михаел ЛохшелерОдлука независних специјализованих новинара показује да смо са опел корсом створили аутомобил за свакога који је оријентисан ка будућности. Аутомобил који је модеран, ефикасан, добро опремљен, са изврсном динамиком у вожњи и то по приступачним ценама.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Vaske

16.12.2019. 21:18

Opel je bio i ostao mašina !U današnje vreme verovatno naj bolji odnos cene i kvaliteta !