СВЕ жешћа конкуренција на аутомобилским тржиштима захтева и офанзивнији приступ до купаца. Траже се начини да се задобије поверење купаца не само квалитетом аутомобила већ се све више улаже и у модерне начине продаје, одржавања возила. Брига о купцу постаје приоритет.

Зато и не чуди што је "Ситроен" и у Србији додао гас. Осмишљавају се бројне продајне акције, налазе нове погодности за купце, а један од најбитнијих сегмената овог француског гиганта је и отварање нових, најсавременијих продајно-сервисних објеката.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - 
Како спремити аутомобил за зиму?

Тако је ексклузивни заступник и увозник "Ситроена" за Србију, компанија "Автонова КАБ" проширила своју дилерску мрежу на територију Новог Београда.




Сада купци "Ситроенових" возила могу погледати аутомобиле или обавити тест вожњу, али их и сервисирати и на новој локацији и у новом салону компаније "Аутопромет".


Након неколико месеци од уласка у званичну дилерску мрежу, и постизања одличних резултата, компанија Аутопромет организовала је конференцију за новинаре на којој је представила досадашње резултате и планове за наредни период.




"Аутопромет" је иначе компанија која кроз породични бизнис послује више од 20 година.