КАЛЧО И ФИЈАТ УВЕК ЗАЈЕДНО: Манћини открио нови 500 X

П.Ж.

23. 09. 2019. у 11:41

КАЛЧО И ФИЈАТ УВЕК ЗАЈЕДНО: Манћини открио нови 500 X

Фото: FCA promo

Промоцију новог модела "фијат 500X" челници "Фијат-Крајслер групације", прво су уприличили на терену Федералног техничког фудбалског центра у Коверћану, бази "Азура"
ИТАЛИЈАНИ имају много страсти, а у самом врху су свакако фудбал и аутомобили.

Зато и не чуди да су промоцију новог модела "фијат 500X" челници "Фијат-Крајслер групације", прво уприличили на терену Федералног техничког фудбалског центра у Коверћану, бази "Азура", а да су представљање аутомобила од којег у Торину много очекују, наставили у легендарној фабрици "Фијата" Мирафијори.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -"ХЈУНДАИ И20" НА СКЕНЕРУ "НОВОСТИ": Практичан, простран и економичан (ФОТО)

Из ове фабрике изашли су многи модели итралијанског аутомобилског гиганта, међу којима је свакако најчувенији модел "фијат 500" ("ћинквећенто") који је сада и "родоначелник породице 500", чији је део и нови "500 X", али и наш "фијат 500 Л".

Магови "Фијата" су изабрали и специјалног госта који је открио модел "500 X" - селектора фудбалске репрезентације Италије, некада прослављеног аса Роберта Манћинија.

Домаћин уваженом госту био је Лука Наполитано директора брендова "Фијат" и "Абарт" за тржиште Европе, Блиског истока и Африке (ЕМЕА).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације