Клоп отворио штанд Опела

П. Ж.

четвртак, 12. 09. 2019. у 13:38

Клоп отворио штанд Опела

Фото промо

На ИАА Међународном салону аутомобила у Франкфурту 2019.

"Опелов" извршни директор Михаел Лохшелер је заједно са специјалним гостом и бренд амбасадором "Опела", прослављеним фудбалским тренером Јиргеном Клопом у четвртак отворио "OPELHAUS120"на ИАА Међународном салону аутомобила у Франкфурту 2019. (отворен за посетиоце од 12. до 22. септембра).

"Опел иде електрично", а исто важи и за штанд Д31 у хали 11.0.

У разговору са освајачем Лиге шампиона Клопом, Лохшелер је представио светске премијера аутомобила и електричну офанзиву код лаких комерцијалних возила.

Прочитајте још - БИСЕР ИЗ РИСЕЛСХАЈМА: У Франкфурту представљена нова "опел астра"

Врло ефикасна нова "опел корса",батеријско-електрична "корса-е" и "корса-е рели",дебитују у Франкфурту, заједно са првим "Опеловим" плаг-ин хибридом, моделом "грандланд X хyбрид" са погоном на свим точковима и излазном снагом од 300 КС.

Своју премијеру на немачком салону аутомобила има и "опел зафира лајф" која нуди место за до девет особа и доноси мноштво иновативних технологија.
- У 120 година производње аутомобила, "Опел" је увек комбиновао немачки инжењеринг са страственим дизајном, чинећи најновије технологије и иновације доступним свима. Исто данас важи за електромобилност, и то је разлог зашто је "Опел" изабрао свој најпопуларнији модел "корсу" да омогући" е-мобилност."Ово не важи само за свакодневни живот, већ и за ауто-мото спорт, што показује премијера потпуно нове "корсе рели"-рекао је Михаел Лохшелер.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације