На управо отвореном франкфуртском Салону аутомобила, "Ленд Ровер" је на драматичан начин открио дуго очекивани нови "дифендер", демонстрирајући његове могућности.

Нови теренац се прво појавио спуштајући се са ектремног 42-степеног нагиба на простору штанда, што су љубитељи "Ленд Ровера" могли да прате уживо.

Незаустављиви нови "дифендер" је најспособнији и најиздржљивији "Ленд Ровер" икада произведен. Представљање у Франкфурту означило је крај његове прве авантуре до Долине двораца у Кхарyн кањону у Казахстану - једном од најнеприступачнијих места на земљи.

Прочитајте још - У ЧАСТ ДАНА КОМПАНИЈЕ "ЛЕНД РОВЕР": "Дифендер" руши рекорде

Професионални планинар Кентон Кул возио је нови "дифендер" у Казакхстану, и као "Ленд Ровер" амбасадор заједно са Заром Тиндал, олимпијском првакињом у јахању, дао је последњи и званични печат откривању новог "дифендера" у Франкфурту.

Нови "дифендер" заокружује "Ленд Ровер" династију, придружујући се луксузу и префињености "Ренџ Ровер" фамилије без премца и способним и прилагодљивим "дискавери" теренцима.Нови "Ленд Ровер дифендер" ће стићи на наше тржиште крајем првог квартала следеће године, таман на време за сајам аутомобила у Београду