ПОТОЦИ АДРЕНАЛИНА НА НАВАКУ: Компанија Порше центар Београд организовала незабораван спектакл брзине

П.Ж.

уторак, 10. 09. 2019. у 22:41

ПОТОЦИ АДРЕНАЛИНА НА НАВАКУ: Компанија Порше центар Београд организовала незабораван спектакл брзине

Фото: Порше промо

Грмљавину изнад сремске равнице, средином прошле недеље, нису предвидели метеоролози већ "Порше цетар Београд"
ГРМЉАВИНУ изнад сремске равнице, средином прошле недеље, нису предвидели метеоролози већ "Порше цетар Београд"! Ова компанија је најавила велики спектакл, заголицала машту љубитеља аутомобила и затим и приредила праву "олују" на точковима.


"Porsche Road Tour Serbia 2019", јединствени догађај, осмилсили су у "Порше центру Београд" и заједно са компанијом "Порше АГ" из Штутгарта, омогућили су да се купци и новинари "окупају" у потоцима адреналина. Или боље речено у бујицама...


Јер, на стази Навак, што на стреловитој писти што на захтевном "оф-роуд" полигону, тутњали су моћни аутомобили једног од најпрестижнијих брендова света на точковима.

Најновији "поршеови" модели, стручни савети бројних инструктора, одлично организован програм, који је укључивао и "обичну" друмску вожњу падинама Фрушке Горе, омогућили су свим сретницима који су имали прилику да седну за команду ових скупоцених болида, да осете све чари које једно овако возило може да пружи.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Рекордна продаја "Поршеа", запосленима бонус по 9.700 евра


Присутни су се уверили и у снагу , ненадмашне возне особине, у најсавременија технолошка решења, у луксуз и специјални "ореол" који се надвија над овом марком, чији су поједини модели из оне категорије легендарних, култних супер-спортских аутомобила.Шепурило се на Наваку, али и сремским путевима од Суботишта до Фрушке горе и назад тачно 20 лепотана са чувеним штитом на хауби.


Тешко је било и замислити даљ ћемо на једном месту, у Србији, видети најновије моделе попут " порше карера 911 4 GTS" ,"порше 992 карера 4С кабриолет", "порше панамера GTS", "порше кајман 718 GTS", порше панамера турбо С E-хибрид СT, "порше макан 2 С"..

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације