Персонализујте ваше возило са новом бојом врхунског квалитета

петак, 02. 08. 2019. у 08:00

Персонализујте ваше возило са новом бојом врхунског квалитета
Roma company на наше тржиште доноси производе врхунског квалитета познатог америчког произвођача Rust-Oleum®, које одликује јединствена иновативна формула

Rustoleum Peel Coat боја у спреју – за гумено облагање

Roma company на наше тржиште доноси производе врхунског квалитета познатог америчког произвођача Rust-Oleum®, које одликује јединствена иновативна формула.

Rust-Oleum Peel Coatје гумена облога, заштитни и уједно декоративни премаз у спреју која се по потреби и лако скида – одлепљује и омогуц́ава бескрајно прилагођавање изгледа возила.

Захваљујући овим спрејевима за гумено облагање можете да заштите, а уједно и додате личне визуелне детаље на ваше возило, које ће заблистати новим сјајем и неће остати непримећено.

Спреј за гумено облагање се налази у аеросол спреј боци, тако да можете брзо и једноставно да улепшате свој аутомобил, бицикл, камион или било које друго возило, и то потпуно сами!

Можете га користити за фелне, хаубе, кућишта ретровизора, дакле на свим пластичним, металним, стакленим, хромираним и другим површинама. Доступан је у белој, црној, црвеној, сребрној, наранџастој и зеленој боји.

Лако се уклања, што значи да можете, ако пожелите, скинути постојец́и слој премаза, тј. одлепити га попут налепнице, и нанети поново кад год пожелите.

Осим естетске, тај гумирани премаз има и другу важну улогу – штити бранике и каросерију возила од огреботина које могу да оставе разни остаци на коловозу.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Panic Mechanic

02.08.2019. 09:06

"Персонализујеш" и онда те неки чобанин врати са техничког прегледа, јер аутомобил није фабрички.