Ауто-мото савез Србије у сарадњи са спортским ауто и картинг савезом Србије Министарством омладине и спорта као и Спортским савезом Србије организовао је по први пут репрезентацију аутомобилиста који ће нас заступати на чувеном 50. по реду Бугарском релију од 9. до 12 маја.


- Србију ће представљати четири посаде у пежоу 106 возиће Лука Которчевић са сувозачев Нилолом Екмешчићем, у пежоу 208 возиће Ненад Вићентић са сусацем Иваном јевтићем у болиду цитроен Ц2 Р2 водиће Горан Рабасовић са сувозачем Миланом Јањићем. Четврту посаду сачињава у реноу клио Жељко Милутиновић и Драган Бугарски - рекао је председник Ауто-мото савеза Србије Дејан Стојић.

Екипу Србије предводиће селектор Срдјан Вишњић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПОРОДИЧНИ "ПОСАО": Рели им у крв


- АМСС још једном показује колико му је стало до српског аутомобилизма и развоја овог спорта који је и важан део аутомобилске културе - истакао је генерални секретар АМСС Милан Николић - ове године организујемо и 50. јубиларну манифестацију „Шта знаш о саобраћају“. Могу и да кажем и да се наш савез и даље успешно доказује у свим сегментима пословања. Тако је у марту забележен рекордан број нових учлањења у савез. Ми смо потпуно спремни и за предстојећу сезону и да одговоримо свим потребама иностраних и домаћих чланова као и свих осталих возача. Рели Бугарска стартује у Варни и има 640 веома захтевних километара.