КАО и сваке године под куполама Београдског сајма, Компанија “Рено-Нисан” ће своје брендове излагати на четири штанда - на “старом месту” али са новим акцијама и попустима.

Тако ће “Рено” и “Дачија” имати штанд у Хали 1, Штанд комерцијалних возила биће у Хали 41, а “Мотрио” у Хали 3а”.

- Што се тиче премијера, припремили смо много изненађења за све наше посетиоце - каже се у саопштењу ове компаније достављеном “Новостима”. - Одмах након Сајма аутомобила у Женеви, “нови клио” стиже и на Београдски сајам, те ће наши посетиоци имати прилику да га међу првима у Европи премијерно виде

Публици ће премијерно показати део гаме електричних решења, а то су “зое” и “твози”, а све то као најаву комерцијализације електричних возила у Србији за следећу годину.

Домаћа публика ће имати прилику такође да види и нови рестилизовани “кађар”. “Рено” ће изложити и “колеос”, “меган грандкупе” “клио 4”, “каптур”, “меган”, “сеник”, “талисман”...

Продужена гаранција пет година / 100.000 км за све моделе, осим “талисман” и “колеос” где је у питању продужена гаранција пет година / 150.000 км.

Кредит и лизинг за период до 60 месеци, са каматом од само 2,49 одсто, уз који купци могу да рачунају на бесплатно каско осигурање за прву годину.

Дачија” ове године неће имати специјалне премијере, а од модела ће бити изложени “дустер”, “логан”, “сандеро” и “сандеро степвеј”. Посебно би истакли нови 1.3 ТЦЕ мотор на “дастерима” који се ради у две верзије 130 КС И 150 КС.

Комерцијална акција за “дачију” долази под слоганом “1, 2, 3 дачија”. Сви купци могу да рачунају на следеће ставке: једна година каско осигурања, два основна сервиса, три одсто камате на период од 60 месеци путем “Дачија” финансирања, а ова погодност важи за сва возила из гаме.

За ову сајамску прилику у понуди је и посебна верзија "сандера" - "комфорт" са укљученим мултимедијалним уређајем и навигацијом по цени од 8.990 евра за верзију са мотором 1.0 SCe 75.