Теренци коло воде (ФОТО)

П. Ж.

петак, 19. 10. 2018. у 23:07

Теренци коло воде (ФОТО)
Скоро свако пето возило у Србији је из СУВ категорије

Продаја СУВ возила у свету, али и у Србији, има двоцифрену стопу раста,а према најновијим подацима Српске асоцијације увозника нових возила и делова чак 24 одсто од свих продатих возила у првих девет месеци ове године у нашој земљи је из такозване СУВ категорије!

Зато и не чуди да је у АК Коле из Земуна, приређена мала свечасност поводом још једне такозване "флотне" продаје "ђжипова" возила која су заштитни знак "of-roud" вожње.

Специјализовани новинари и гости су имали прилику да у организацији купца компаније "Explorer" види и доживи праву авантуру на точковима и то - веровали или не на теренима Аде Циганлије и увери се не само у могућности овох возила већ и чари "Београдског мора".

Прочитајте још - Нова генерација СУВ возила (ФОТО)

Уз брижљиво планирање,уз спој оф-роуд вожње, планинарења, рафтинга,бициклизма могуће је Србију видети из много узбудљивијих углова. За ове намене теренци су једини избор - каже Миро Филоповић из ове компаније.

То је и разлог све веће популарности теренских возила, али има и велики број оних који врло ретко или чак никада "не сиђу са асфалта".

Зато је забележен и пораст продаје кросовера и СУВ нижих категорија. Робусна атрактивна возила, су и веома безбедна па не чуди податак да је од 23.327 продатих возила у Србији у првих девет месеци више од 5.000 возила из ове категорије!

Понуда на нашем тржишту је добра почевши од "ладе ниве" па до моћне "тојоте ландкрузер".


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Ekologija

20.10.2018. 00:41

Totalno divljački i neekološki. To su kod nas nekada vozili radnici komunalnih preduzeća a u Americi žitelji najzabitijih mesta. I onda odjednom neko lansira modu, 10% proguta, a ostali slede da ih ovi ne bi spljeskali na putu. I sada lepo i bespotrebno smrde i zagađuju kao 3 automobila i još kukaju na cene goriva. Da se ja pitam, za takve bi gorivo bilo 3 puta skuplje