Куповина на кредит без камате

П. Ж.

22. 05. 2018. у 11:18

Куповина на кредит без камате
Компанија "Автонова КАБ" омогућила је купцима додатне погодности за отплату приликом куповине "Ситроенових" модела "Ц3" и "Ц3 еркрос"

КОМПАНИЈА "Автонова КАБ" омогућила је свим заинтересованим купцима додатне погодности за отплату приликом куповине "Ситроенових" модела "Ц3" и "Ц3 еркрос".

"Ситроен Ц3" се већ пробио на домаћем тржишту са двобојном каросеријом (девет боја са три различите боје крова, које прате детаљи у истој боји на светлима за маглу, кућиштима ретровизора, задњим бочним стаклима и бочној заштити "ербам"). У унутрашњости су доступна четири нивоа опреме. "Ситроен Ц3 фил едишн" има цену од 10.890 евра, а током ове акције на поклон се добијају и аутоматски клима-уређај, аудио-систем са екраном на додир величине седам инча са "мирор линк" опцијом која омогућава да екран свог „паметног “ телефона видите на "тач скрин" екрану, команде на волану, "блутут", УСБ прикључак, шест звучника и светла за маглу.

"Ситроен Ц3 еркрос" има све атрибуте снажног СУВ-а: повишени клиренс, уздигнут положај возача, предњи и задњи спојлер, велике точкове и проширена крила. У средњем пакету опреме "фил", са богатом опремом кошта 14.490 евра. Ове моделе је могуће купити на кредит без камате и без додатних трошкова на 36 месеци. Ако се одлучите на куповину преко лизинга, камата износи 0,99 одсто.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације