Ситроен Ц4 кактус: Сам “поправља” путеве

П. Ж.

15. 05. 2018. у 11:58

Ситроен Ц4 кактус: Сам “поправља” путеве
Нови "Ц4 кактус" има хидраулично ослањање које чине хидраулични прогресивни јастуци

ОД бројних новина које нам доноси "ситроен Ц4 кактус" којег смо имали први пут да видимо на недавно одржаном "БГ кар шоу", једна свакако изазива посебну пажњу. Наиме, нови "Ц4 кактус" има хидраулично ослањање које чине хидраулични прогресивни јастуци (Progressive Hydraulic Cushions - PHC). Премијерно су представљена и седишта "Advanced Comfort", па ова два светска новитета заједно гарантују невероватну удобност при вожњи. Захваљујући ослањању на хидрауличним прогресивним јастуцима" филтрирају" се неправилности са пута, што ће, наравно, обрадовати наше возаче.

Нови "Ц4 кактус" има чак 12 технологија за помоћ у вожњи, три технологије за конекцију, а под хаубом су награђивани бензински еко-мотор од 110 и 130 кс.

Нови "Ц4 кактус" нуди изузетну акустичну изолацију и опрему уз 31 комбинацију за персонализацију спољашњости, са девет боја каросерије и четири колор пакета (који се састоје од префињених детаља у боји), чиме се купцу омогућава да изабере возило које му највише одговара. У понуди је пет различитих унутрашњих уређења која нуде осветљеност, мекоћу и префињеност.

Нови "Ц4 кактус" је лимузина која у понуди има застакљену кровну површину и нуди путницима широк поглед на небо са отвореним и потпуно панорамским стакленим кровом. Технологију и авантуристичку природу новог модела наглашава и широки спектар штедљивих и ефикасних бензинских и дизел мотора из најновије генерације.

Компанија "Автонова КАБ" обезбедила је и сјајне услове набавке уз промотивне цене. Модел "цитрон Ц4 кактус" се нуди у три нивоа опреме, са три различита бензинска и дизел агрегатом од 100 КС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Mochwara

16.05.2018. 11:50

sve manje se proizvode udobni automobili, većina su kao vagoni treće klase sa drvenim klupama. Zato, kapa dole sitroenu