НИ то што имате 250.000 евра и спремни сте да их дате за нови "ренџ ровер СВ купе" није гаранција да ћете и уживати у свим чарима овог теренца.

Јер, одлучено је да се овај прелепи СУВ са двоја врата прави само у лимитираној серији од 999 примерака!

Ова специјална едиција је представљена недавно на Салону аутомобила у Женеви, и кажу, изазвала је велико интересовање, па се претпоставља да непродатих возила више нема!

У британској компанији која је у већинском власништву индијске "Тате" кажу да су чак три године радили на овој верзији. Идеја је била да се да омаж легендарном моделу "ренџ роверу" из седамдесетих година прошлог века, који је такође имао двоје врата.

Ексклузивна је и унутрашњост. Двобојна, луксузна, са четири кожна седишта, са много врхунских металних апликација и наравно са свим најсавременијим мултимедијалним чудесима.


При томе је под хаубом смештен моћни петолитарски мотор са осам цилиндара у Б распореду, који има и компресор захваљујући коме постиже максималну снагу од 565 "коња".


Спринт од 0 до 100 км на час је могућ за свега пет секунди, а максимална брзина више од две тоне тешког аутомобила је 265 километара на час.