Чипка и на кључевима

М. А.

02. 04. 2011. у 20:55

Чипка и на кључевима
Креатор Бата Спасојевић дизајнирао амблем за „Мазду“ за српско тржиште. Осим дизајна на самом возилу, „мазда 2 индивидуал“ има и посебно дизајниране патоснице
МОДНИ креатор Бата Спасојевић, који се недавно вратио са Недеље моде у Мајамију с наградом најбољег међународног дизајнера у успону, креирао је посебан амблем за модел аутомобила „мазда“ доступан купцима у Србији. Осим дизајна аплицираном на самом возилу, „мазда 2 индивидуал“ има и посебно дизајниране патоснице, а сваки купац на поклон добија и привезак за кључеве са истим мотивом.

- Био ми је прави изазов да осмислим апликацију која ће дух аутомобила нагласити на посебан начин - рекао је за наш лист Бата Спасојевић. - Свет аутомобилизма је моја дугогодишња инспирација. То је мотив који се провлачи кроз све моје колекције, а уско је повезан с рокенрол музиком и савременим градским животом који су ми непресушни извори инспирације. Сарадња са овим ауто-гигантом је остварење мог дечачког сна, а резултат сам представио на својој ревији на београдској Недељи моде. Осим тога, „мазда“ је један од лидера у области индустријског дизајна. Нјихов тим увелико осмишљава потпуно нов језик дизајна „кодо“, намењен аутомобилима будућности, па ми је било задовољство да дам свој допринос тој причи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације