Београдска представа на Дубровачким летњим играма: „Интимност“ на дистанци

В.В.С.

четвртак, 09. 07. 2020. у 20:33

Београдска представа на Дубровачким летњим играма: „Интимност“ на дистанци

Пробе за представу "Интимност"

Сценски костим и дизајн потписује Селена Орб, за композицију је задужен Драшко Аџић, који ће поред Александре Лозановић бити и један од извођача
НА Дубровачким летњим играма наредног месеца гостује београдска представа „Интимност“ настала о тексту Биqане Србљановић (режија Андреј Носов) у продукцији Хартефакт

Премијера представе „Интимност“, у режији Андреј Носова, заказана је за 13. август у Лазаретима. Представа се реализује у оквиру европског пројекта „Футуре Епицс“ који је подржан од стране Креативне Европе.

. „Интимност“ је настала са идејом да се види шта је то што се променило у нашем животу, раду, односу према другом и према себи. Леон Лучев и Јелена Граовац, кроз мноштво кратких прича о дистанци, дисциплини, приватности и новим односима који се формирају у периодима (само)изолације, својом игром теже да преиспитају на који начин чувамо интимност у сенци новог и непознатог вирса.

Сценски костим и дизајн потписује Селена Орб, за композицију је задужен Драшко Аџић, који ће поред Александре Лозановић бити и један од извођача.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације