Обуставља се Београдска летња сцена на Ташмајдану

Танјуг

понедељак, 29. 06. 2020. у 13:50

Обуставља се Београдска летња сцена на Ташмајдану

Фото А.Станковић

Позоришни програм Београдске летње сцене на Ташмајдану обуставља се данас услед новонастале ситуације

БЕОГРАД - Позоришни програм Београдске летње сцене на Ташмајдану обуставља се данас услед новонастале ситуације, промене епидемиолошке слике вируса Цовид-19 и најновијих одлука медицинског кризног штаба Србије којим се ограничава окупљање на затвореном и отвореном простору до 200 особа, стоји у саопштењу Града Београда које је достављено Танјугу.


Како је наведено, ова манифестација је осмишљена управо да би се превазишао проблем прекида рада позоришта услед пандемије и увођења ванредног стања са добром жељом да се настави позоришни живот у нашем граду.


"Овај јединствени подухват, који је на једном месту окупио сва београдска, многа српска позоришта, приватне и независне продукције, са идејом да публици и свим гостима Београда крајем јуна и током јула омогући гледање преко 40 позоришних представа, показао је да су уметници и публика са великом радошћу ишчекивали поновни сусрет уживо и нове позоришне доживљаје”, поручују у саопштењу.


Град Београд је захвалио свим позориштима, уметницима, учесницима и публици Београдске летње сцене о чијем евентуалном наставку ће се одлучивати када се за то стекну услови.


У међувремену за све купљене улазнице може да се изврши поврат новца на благајнама матичних позоришта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)