Интернационални уметнички студио “Трнавац” у Ваљеву: Све изложбе на сајту

Novosti online / Б. П.

20. 04. 2020. у 22:15

Интернационални уметнички студио “Трнавац” у Ваљеву: Све изложбе на сајту

Фото Студио Трнавац

Све изложбе приређене у Интернационалном уметничком студију “Трнавац” у Ваљеву од 1997. године до сада, могу се видети на сајту ове културне установе www.ius-trnavac.org

Све изложбе приређене у Интернационалном уметничком студију “Трнавац” у Ваљеву од 1997. године до сада, могу се видети на сајту ове културне установе www.ius-trnavac.org.


С обзиром да је због епидемије корона вируса галерија затворена за посетиоце, интернет презентација прилагођена је да се једноставно, лаком претрагом, могу погледати све досадашње самосталне и групне изложбе уметника из свих делова света.


У “Трнавцу” истучу да уметност, као најпрефињенији вид духовне делатности, посредством универзалног уметничког језика, разумљивог на целој планети, може да успостави комуникацију са свим народима света. Зато је данас, у време пандемије коронавируса, највеће усамљености човека – појединца, више него икада потребно успоставити духовну везу између људи. Тај мост припада уметности.


Уметност увек нађе пут до оних који је носе у срцу и који непоколебљиво у овим тешким животним околностима и даље желе да им она буде саставни део живота – поручују у “Трнавцу”.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације