МAЛО позориште "Душко Радовић" одлучило је да своје популарне наслове "пребаци" - у дигитални простор. Убудуће ће се сваке недеље, у три термина, одржавати посебан радиофонски, позоришни и радионичарски програм, путем интернета, на "Јутјуб" каналу Малог позоришта.

Сваке среде у 20 часова (реприза суботом у 20 часова) дечја публика моћи ће да слуша емисију "Бајка у 8", а потом ће сваке недеље на програму бити нова прича за слушање. Бајке чита и оживљава познати глас Владиславе Ђорђевић, која је радила синхронизацију главних јунака анимиране серије "Сунђер Боб Коцкалоне", затим "Рен и Стимпи", "Пингвини са Мадагаскара".

Такође, сваког петка у 17 часова, "Радовић" ће емитовати видео-емисију - радионицу "Направи с Мином". Заједно са Мином Миладиновић, родитељи ће имати прилику да са децом праве фигурице од материјала који има свако домаћинство - папира! Уз Мину, деца ће моћи да гледају видео-радионицу оригамија, јапанске вештине прављења фигурица од папира.

И још једно изненађење - сваке недеље у подне Мало позориште "Душко Радовић" емитоваће снимак позоришне представе, са садашњег или некадашњег репертоара. Ове недеље, 29. марта, на програму су "Страшне приче браће Грим", у режији Мика Гордона, за узраст од пет до десет година.