У последњем појављивању у јавности глумачка дива Неда Арнерић говорила је овако: Не гледам своје филмове и слике. Не умем себе да хвалим нити волим

Novosti online

субота, 11. 01. 2020. у 07:24

У последњем појављивању у јавности глумачка дива Неда Арнерић говорила је овако: Не гледам своје филмове и слике. Не умем себе да хвалим нити волим

Фото П.Милошевић

Једно од њених последњих појављивања пред камерама било је октобра прошле године, када је говорила пред камерама ТВ "Прва" о многим темама
Славна глумица Неда Арнерић преминула је у 67. години живота. Глумица је пронађена у свом стану на Врачару, а пронашао ју је брат који је данас хтео да обиђе сестру.

Једно од њених последњих појављивања пред камерама било је октобра прошле године, када је говорила пред камерама ТВ "Прва" о многим темама.

Живот је, причала, делила на периоде пре и после мужева, а публици је остала вечна девојчица иако је иза себе имала преко пола века глумачког искуства. Пред камере је стала са 13 година и од тада је заробила срца публике.

- После снимања сам ишла да возим рошуле и скупљам салвете, нисам то схватала на посебно озбиљан начин. Кајем се што сам напустила школу, јер сам прескакала неке периоде развоја. Та моја прескакања и улетања у периоде који су ван онога што нам је подарено није баш најбоље, касније се плаћа цена. Боље је ићи корак по корак у свему. Сигурно сносим последице таквог хаотичног живота - рекла је Неда, која је касније испунила жељу своје мајке и завршила је историју уметности.

- Ја се најежим када чујем да је 53 године глуме иза мене. Не гледам се у огледало - прокоментарисала је Неда, додајући ни да нема своје фотографије из младости, додајући и да се ретко фотографише и да се нерадо враћа фотографијама које има.

- Никад нисам волела да се сликам. Не фотографишем себе. Људи себе стално сликају за Фејсбук, ја имам Фејсбук и пар слика, али ја сликам ситуације и оно што ја видим, не и себе - рекла је Неда, додајући и да не воли ни да гледа своје филмове.

- Некад мало звирнем, па онда кажем себи "Јао дете, па могла си то мало боље да радиш" - каже Неда.

Неда је приметила да јесте доста критична према себи.

- Не умем себе да хвалим и не умем себе да волим - открила је глумачка дива која је додала да је тек после тешких животних борби увидела колико је људи заиста воле.

- Тада, након тога, када би ми на пијаци или у радњи говорили да им је драго што се опет смејем, добацивали "Напред Недо" или "Не дај се, Недо", то је дивно. Ваљда сам и заслужила ту љубав. И ја дајем љубав - коментарисала је Неда, додајући и да јој је самоћа после брака тешко пала.

- Ми смо имали баш чврст брак, били смо пријатељи. Сад учим да се сама придржавам - рекла је Неда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Mirjana

11.01.2020. 08:58

Ne može niko SAM!!Krhka ,emotivna i neizgradjena osoba je lako lomljiva!Našla je "svoj MIR ".