Празници су време даривања, а Вулкан издаваштво припремило је најлепше поклоне за вас и ваше најдраже! Куповином две књиге од три одабрана празнична наслова, само у Вулкан књижарама, на поклон добијате и слатко изненађење Ferrero Rocher. Велика празнична акција траје од 17. децембра 2019. године до 10. јануара 2020. године.

Ако и даље верујете у чаролије, „Мала продавница чуда“ је права књига за вас! Овај невероватни роман одвешће вас на место где се снови остварују и немогуће постаје могуће. Уколико сте љубитељи класика, освојиће вас ванвременски драгуљ хумора и емоција „Принцеза невеста“.

Трећи наслов из велике празничне акције сврстава се у популарну науку. Реч је о светском бестселеру из области неуронауке који носи назив „Извор“. Да ли ћете одабрати магичну чаролију, ванвременски класик или књигу из области популарне науке? Избор препуштамо вама, а ми ћемо се побринути да читање и најлепше доба године буду још слађи!


КАКО ДО НАГРАДЕ

Напишите нам која је ваша омиљена рубрика и ми ћемо вас наградити!

Четворо читалаца, који пошаљу одговор до 13 сати добиће поклон издавачке куће „Вулкан“.

SMS можете слати преко свих мрежа.

Укуцајте VN (размак) име и презиме, и-мејл адресу, ваш одговор и пошаљите на 1055.

Вратиће вам се порука да је одговор примљен.

Цена СМС-а је 36 динара са ПДВ-ом + основна цена поруке код оператера.

Имена добитника ће бити објављена накнадно, након провере пристиглих СМС порука, у оквиру овог текста. Добитници ће путем и-мејл адресе, коју су навели у поруци, бити обавештени како могу преузети своју књигу.

Напомена: Исти добитник може добити награду само једном у 30 дана.

Добитници ће бити извучени помоћу random number generator апликације.

Добитници су:

Игор Бабић

Милана Марковић

Ирена Кузмић

Наталија Петров