Глумац Милан Цаци Михаиловић испричао је анегдоту са представе Радован III у којој је главну улогу играо велики Зоран Радмиловић.

Михаиловић, који је у представи играо Јеленчета, је својевремено у емисји "ТВ лица као сав нормалан свет" испричао о једној необичној ситуацији, потпуно несхватљивој можда за ово данашње време.

"Ми смо "Радована III" играли три сата. И те вечери одиграмо први део од сат и по.

Пауза... И за глумце и за публику.

После паузе крећемо да играмо други део. Тек што смо почели, из средине трећег реда устадоше две жене и кренуше да излазе. И сад да би изашле, морају да дигну половину реда. Зоран Радмиловић их у том тренутку угледа и викну:

- Где ћете вас две, маму вам је.ем?!

Нас на сцени срамота, али Зоран наставља:


- Јел на пишање?

Ове жене пропадају у бетон, само гледају живу главу да извуку. Побегоше оне, и ми заборависмо цео догађај. После сат и по завршила се представа, ми ушли у гардеробу.

Само што смо сели, неко куца на врата. Улази тада први човек војске Југославије адмирал Бранко Мамула, његов пратилац пуковник Радован, и њихове супруге - оне две даме из средине трећег реда.

Бранко је одржао једам леп говор у знак захвалности за незаборавно вече и крену од једног од другог да нам честитају.

Зоки је само викао:

"Хвала госпођо, молим госпођо", и тако једно 15 пута само да денфује оно што се десило.

Кроз неколико дана је дошао војник и донео једну гајбицу вискија, белог вина, црног вина, од Бранка Мамуле", испричао је Милан Цаци Михаиловић.