Ћетковић о отказивању наступа у Невесињу: Разлог је најпростији, али нисам све ово очекивао...

NovostiOnline

13. 11. 2019. у 11:20

Ћетковић о отказивању наступа у Невесињу: Разлог је најпростији, али нисам све ово очекивао...

Фото: Принтскрин РТС/Youtube

"Ја не раздвајам себе као човека и глумца и сад сам у годинама кад кроз моју глуму изађе и то ко сам ја и какав сам човек, тако да..."
Познати српски глумац, Војин Ћетковић, у интервјуу за емисију "Око магазин" објаснио је да на Митровдан "из чисто техничких разлога" није учествовао на свечаној академији у Невесињу.


Преносимо део интервјуа:


Протеклог викенда било је много вести у штампи о Митровдану у Невесињу, то је Дан општине, требало је да постанете "кум Невесиња" и да учествујете у свечаној академији. Нисте учествовали. Зашто? Шта се догодило?


Ћетковић: Нисам знао да треба да постанем кум, то је било изненађење. Разлог зашто нисам учествовао је најпростији, као што дешава у преносима или у позоришту – дошло је до техничке грешке, редитељ је рекао да због техничке сметње и неких УВ рефлектора не може да се уради пренос и да тај уметнички део програма мора да отпадне. Ето, то је све. То је све што могу да кажем, остало... морате с медијима.


Прочитајте и: "Sve je otkazano zbog “lošeg ukusa” lokalnog političara": Ćetković još jednom objasnio šta se desilo u Nevesinju


Јесу ли Вас заболели ти наслови, као човека? Акцентовано је како глумци из Београда нису хтели да се појаве на сцени...


Ћетковић: Ја не раздвајам себе као човека и глумца и сад сам у годинама кад кроз моју глуму изађе и то ко сам ја и какав сам човек, тако да... Нисам то очекивао, али ето. Мислим – штампа је штампа и нечији су интереси такви, а ја знам шта сам урадио или нисам.


Али коначно – били сте у Невесињу. Јесте ли бар постали кум те општине?


Ћетковић: Јесам, постао сам, чак сам добио и ракију кумовачу!


Имате ли посебне емоције, јер Дом културе у Невесињу носи име Вашег пријатеља?


Ћетковић: Како да не! Прва представа одиграна у Дому културе "Небојша Глоговац" у Невесињу је Ноћ богова, који смо играли Небојша Илић, Дејан Луткић и ја. Моја последња фотографија са Небојшом, приватна, снимљена у Њујорку, стоји у холу тог дома културе, тако да имам посебан однос према томе... А и сви моји кумови, осим једног, су Херцеговци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Nemanja

13.11.2019. 12:21

Hajd dogovori se sam sa sobom sta je razlog otkazivanja programa?Mi hercegovci nismo zasluzili takvo ponasanje vas glumaca.Samo sto jos niste poceli po RS-oj nosati majice sa likovima nasih ubica.Dosta ste nas ocrnili u filmovima sa tematikom poslednjeg rata na prostorima BiH-e!!!

Zaliv. Net

13.11.2019. 12:34

Jel bar pocrveneo u studiju kad rece sve ovo? Mislim, kad normalan covek laze on pocrveni....

Dragan Ilic

13.11.2019. 12:49

Људи, верује ли неко у ово што он каже !? Ја не верујем.

Srpska Budva

13.11.2019. 13:13

A Cetkovicu, zasto si glumio u fasistickoj, laznoj, antisrpskoj seriji Bozicni ustanak u CG? Mislis da smo glupi i slijepi ???

Zoran

13.11.2019. 13:48

Ne brinite za njega i sestre Mićalović. Dok je ovakva elita glumišta, antisrpska, neoliberalna, imaće on i one dovoljno posla i novca. Sram te bre bilo Ćetoviću, stidi se bar 30 sekundi.

Nina

13.11.2019. 13:55

Ovo je cista laz. On sada pokusava da se vadi jer je shvatio kakav je ispao. Sada ce naci hiljadu i jedan razlog da bi se oprao. Nisam ni ja za to da glumci ucestvuju na politickim tribinama ili da sire mrznju ali ovde nije bilo politike vec proslava mitrovdanskog ustanka. To je istorijska cinjenica. E sad izgleda da su se uplasili da ce ostati bez saradnje sa Hrvatima i muslimanima zbog toga.

Grof

13.11.2019. 22:00

Ja verujem coveku. Iz Hercegovine sam i znam da je vec odavno tamo sve u sluzbi teske politike, ni zamisliti ne mozete koliko teske!!! I svako ko se bilo kako suprostavi gazdama je automatski izdajnik nacije i vere!!!

Marks

15.11.2019. 07:36

RTS dao mu emisiju OKO da se pravada i da negira laži koj ne mogu da se negiraju. . Isti su i RTS i Četković.

Рашо

15.11.2019. 09:44

Ово је за рубрику веривали или не! Требало се накнадно сетити оваквог "оправдања"!