ГЛУМАЦ и комичар Бранислав Петрушевић Петрући прминуо је данас, 9. новембра у 65. години живота, а познате личности на потресан начин опростиле су се од Петрућија.

Драган Јовановић и Бранислав заједно су играли тенис, а како каже, Петрући је био неко ко никада није скидао смех са лица.

Прочитајте још: "Знали смо да бацимо који тикет”: Бора Чорба о “брату Петрућију”

- Ужасна вест. Петрући је био велики позитивац. Тимски играч, шармантан, али пре свега никада није скидао осмех са лица. Нисте често сретали људе као што је био он. Играли смо тенис једном или два пута. Пратио сам његов рад помно у Индексовом позоришту. Био је сјајан у свему што је радио - рекао је Јовановић за Курир.

Вест да је Бранислав изненада преминуо потресла је и певачицу Лепу Брену.

- Веома смо погођени његовим раним одласком. Био је човек с којим је било задовољство сарађивати и приватно се дружити - рекла је Брена.

Прочитајте још: Популарни Бићко затечен смрћу Петрућија: Тешко је сазнати да је отишао неко са ким си провео већи део живота

Посланик СНС Владимир Ђукановић поводом Петрућијеве смрти огласио се на Твитеру.

- Хвала, царе, за сваки осмех који си нам пружио. Бог ти дао рајско
насеље - написао је Ђукановић на Твитеру.

Певачица Маја Николић била је Петрућијева пријатељица, а смрт глумца за њу је велика траума.

- У шоку сам! Били смо најбољи пријатељи у ријалитију. Изгубили смо великог човека и друга, а српска глумачка сцена великог професионалца. Ово је траума за мене. Био је млад и пун живота - рекла је Маја Николић.

Водитељка Душица Јаковљевић истиче да је ово велики губитак за нашу земљу.

- Одрасла сам уз Индексово позориште и јако ми је жао. Затекли сте ме са том вешћу. Био је толико духовит, са шмекерским форама. Захваљујући ТВ Пинк имала сам прилику да га упознам и угостим у својим емисијама. Ово је велики губитак за наши земљу, поготово у ово време када ни хумор више није оно што је некад био - рекла је Душица.

(kurir.rs)