“Био би циркус да су ми нешто направили”: Петрући први напустио “Великог брата”, а анегдоте се и даље препричавају

Novosti Online

09. 11. 2019. у 18:52

“Био би циркус да су ми нешто направили”: Петрући први напустио “Великог брата”, а анегдоте се и даље препричавају

Бранислав Петрушевић Петрући Фото: З. Јовановић

„Освојио сам прво место у избацивању, али био бих задовољан и бронзом“, рекао је покојни глумац и имитатор о свом учешћу у ријалитију
КОМИЧАР, глумац и имитатор Бранислав Петрушевић Петрући умро је данас у свом стану у 65-ој години, а анегдоте које је пренео публици након учешћа у "Великом брату" и данас се препричавају.

Наиме, Петрући је из куће „Великог брата” изашао најбрже, а то му је послужило као одлична инспирација за збијање шала на сопствени рачун. Своје цимере, о којима није рекао ниједну лошу реч, описао је овако:

Прочитајте још: "Мислила сам да се шали, умро је за 10 секунди": Исповест Петрућијеве жене којој је глумац преминуо на рукама

- Лако ми је било с људима које знам. Топићеве успехе сам пратио, Мају Волк знам са РТС-а, Милића сам упознао пре ’90, кад смо радили наше текстове у Скендерији, а кад сам срео Аву, открио сам да је она енциклопедија - причао је тада Петрући, па објашњавао да је заслужио прво место у избацивању, јер је први напустио ријалити:

- Освојио сам прво место у избацивању, али био бих задовољан и бронзом. Моји су се уплашили јер нисам довољно јео, али јео сам кријући. Маја Волк ме је хранила витаминима. Чинило ми се као да сам у Аустралији, толико сам се тамо искључио, а био сам на брду поред овог на ком живим. Моја покојна мајка је говорила: „А ти пре отуд него одовуд, Бане?” И мене је изненадило, мислио сам да ћу остати у „Великом брату” неколико недеља. Стратегија ми је била да се не експонирам превише прве недеље, што ми је и успело. Моје битисање у Кући било је као живот једног лептира док није срео поноћну светиљку. Требало је да ми се направи ситуација, па да се ја размашем и ту би био циркус. Али нисам дошао до тога.

(blic.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације