Њој стварно није добро! Помозите јој! Слобода Мићаловић „умирала“ на сцени, доктори у публици се престравили и улетели међу глумце

Новости Онлине

07. 11. 2019. у 10:29

Њој стварно није добро! Помозите јој! Слобода Мићаловић „умирала“ на сцени, доктори у публици се престравили и улетели међу глумце

Фото: АТА images

Све се догодило на представи друге такмичарке вечери Југословенског позоришног фестивала
ДОК је Слобода Мићаловић на сцени Народног позоришта у Ужицу глумила да умире и док су глумци око ње стварно деловали забринуто, на сцену се попела докторка из публике да би јој указала помоћ!

Она није била једина која је реаговала на сцену из позоришног комада Лоренцачо“. Још један доктор је пошао из задњих редова на сцену, док је неколико њих из публике забринуто викао:"Њој стварно није добро! Помозите јој!".

Све се одиграло на представи друге такмичарке вечери Југословенског позоришног фестивала, док је пуна сала без даха пратила представу "Лоренцачо". У једној сцени глумица Слобода Мићаловић маше рукама као да јој није добро, пада, а прихвата је глумац Бранислав Лечић. Упорно виче:"Отворите врата!" Прилазе и други глумци иза сцене и забринуто делују. У том моменту и публика почиње да се врпољи, неки устају и вичу:"Помозите јој!".

На сцену из публике се пења др Мира Гаврић, начелница неурологије у ужичкој болници, док је др Богдан Дамњановић из задњих редова стигао до пола сале. Тада је један од глумаца загрлио докторку и показао јој како са мобилног телефона чита текст. Тек тада су доктори и забринуто Ужичани из публике схватили да је то све део представе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Уплашио публику у сали: Ланету Гутовићу позлило током наступа

Након представе, одржан је округли сто. Глумац Петар Бенчина се јавно захвалио докторци Мири Гаврић, назвавши је јунакињом вечери.

- Само желим да се захвалим вечерашњој јунакињи докторки, која је изашла на сцену. Ту смо намерно прекорачили рампу како би свако имао свој интимни догађај шта је и колико је потребно да се издвоји из масе, из комиције, да ли ће да се пита да ли ће то он урадити или неко други. Ова докторка је изашла и њој се вечерас захваљујемо, а сигурно је много вас осетило да то треба да ураде - рекао је Петар Бенчина.

Глумица Слобода Мићаловић рекла је да ово није први да јој се дешава слична реакција.

- Знам да ово није пријатно. Ми смо то покушали да урадимо веродостојно да заиста публика поверује. И на претходним играњима ове представе углавном су људи излазили на сцену, највише доктори. Ми на сцени желимо да чујемо шта се дешава између нас и публике. Било је разних реакција, па су долазили после представе и кажу нам како их гризе савест што нису нешто предузели. Чак је и мој пријатељ доктор рекао да се није померио и очекивао да ћу га позвати, махнути или дати неки знак да ми стварно није добро - рекла је Слобода.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Ивана умрла након што јој је позлило у ноћном клубу

Др Богдан Дамњановић је замолио глумце да то више не раде.

- Ја сам дошао до пола сале, али пошто је докторка неуролог, а ја радим са децом, стао сам. Баш сте ме уплашили - рекао је др Дамњановић, док су окупљени поздравили великим аплаузом.


Аутор: Информер


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

bgd

07.11.2019. 16:53

Glupost! U pozoriste se ide da se razonodi a ne da se traumira i uznemirava. Ja ne bin ni gledala ovu predstavu. Idiotizam, nemaju pravo to da rade.

greota i sramota

07.11.2019. 17:06

mogli su da izozovu stvarnu opasnost po publiku..ima drugih nacina da se ukaze na probleme u drustvu..