Славној глумици позлило током снимања: Катрин Денев хитно примљена у болницу

Г. ЧВОРОВИЋ

06. 11. 2019. у 15:17

Славној глумици позлило током снимања: Катрин Денев хитно примљена у болницу

Фото: АП

Катрин Денев је легенда француског филма и симбол духа по којем су Францускиње познате
ПАРИЗ - од сталног дописника

ЧУВЕНА француска глумица Катрин Денев (76) смештена је у ноћи између уторка и среде у болницу, јер јој је позлило током снимања новог филма.

Из њеног окружења истичу да је реч о великом умору, због пребукираности у распореду обавеза.

Упућени у ситуацију истичу да је здравствено стање француске диве озбиљно и да захтева опсежне лекарске анализе.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Бенд је свирао у гаражи кад су угледали славног певача, замолили су га да им се придружи, имао је само један захтев,а онда је уследио шоу (ВИДЕО)

Глумици је позлило током снимања филма "За време његовог живота" редитељке Емануел Берко, с којом је у последње време сарађивала у више пројеката.

Денев је врло активна. Ове године се појавила у чак три филма, док ће четврти, под називом "Истина", изаћи 25. децембра. У току је монтирање још једног филмског остварења, "Страшна џунгла", који ће се у француским биоскопима емитовати следеће године.

Катрин Денев, иначе, редовно учествује у промоцијама својих филмова.

- Или се бавимо филмом, или не – изјавила је славна глумица у недавном интервјуу који је дала француском листу "Паризјен", описујући овако јак ритам.

Поручила је и да јој је толика снага дошла преко гена њене мајке Рене Симоно која је била позоришна глумица и која је у септембру ове године напунила 108 година!На друштвеним мрежама обожаваоци и поштоваоци широм света шаљу јој поруке подршке да што пре оздрави.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације