НАШЕ најтраженије ревијално издање "Руски травар" представљено је у среду по подне на Сајму медија на штанду Компаније "Новости".

Прочитајте још: САЈАМ КЊИГА: Читаоци траже све од Хандкеа

Посетиоци су разграбили старе примерке овог листа. Александра Миката, заменица уредника је љубазно и дуго, уз руски чај, разговарала са њима о свему што их занима, а већина их је са нашег штанда отишла са поклоном. Добили су руске маске за лице, регенераторе за косу које користе Рускиње или мешавину руског меда, полена и прополиса која је у Москви позната као "промед 2". Нешто раније представљен је наш специјализовани часопис "Калибар". Гости на промоцији били су припадници ИПСЦ "Кобре", који су посетиоцима објашњавали како се рукује оружјем.

Прочитајте још: Чепурин звезда Сајма књига у Београду

Скоро целог дана посетиоци су се заустављали поред плаве "тојоте", изложене на нашем штанду, разгледали је и фотографисали се. Већина њих нам је открила да игра наградну игру "Вечерњих новости" и да прижељкују да главна награда - овај аутомобил постане - њихова.

Гости на нашем штанду данас ће бити глумица Ива Штрљић и Владимир Влахо, директор туристичке организације "Сабра". Разговор са њима биће емитован уживо на Радио Новостима.