Крими комедија 4 руже отвара Валтер фест (ВИДЕО)

Новости Онлине

22. 10. 2019. у 15:15

Крими комедија 4 руже отвара Валтер фест (ВИДЕО)

Print screen

Премијера "4 руже" заказана је за 3. децембар у Сава центру, а од 5.12. приказиваће у биоскопима се широм земље
Филм редитеља Василија Никитовића „4 руже“ свечано ће отворити филмски фестивал у Младеновцу - Валтер фест у четвртак, 24. октобра.

После фестивалских пројекција на Филмском фестивалу сценарија у Врњачкој бањи и Филмским сусретима у Нишу, "4 руже" биће представљене публици на другом регионалном филмском фестивалу у организацији Центра за културу и туризам Младеновац, који се одржаа од 24. до 27. октобра.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Вељко Мићуновић: Стигли смо до апсурда

Радња филма, чији сценарио потписују Балша Лабовић и Василије Никитовић, одвија се под окриљем београдске ноћи у клубу који ће као магнет привући галерију ликова жељних лаке лове, доброг провода и безбрижног јутра. У центру мозаика, где се води беспоштедна борба, наћи ће се један обичан човек. У покушају да побегне из тог света, он схвата да ће успети једино ако у помоћ позове оно што је у међувремену изгубио: љубав, искреност и веру.

У филму играју Милош Самолов, Борис Миливојевић, Драган Гаги Јовановић, Срђан Тодоровић, Гордан Кичић, Нада Мацанковић, Милутин Милошевић, Соња Колачарић, Драгана Дабовић, Тара Тошевски, Миљана Поповић, Јелена Јокић, Марта Милосављевић, Тихомир Станић, Јана Милић и други.

"4 руже" су снимљене у продукцији Кинооко Филма уз подршку Филмског центра Србије и Министарства културе и информисања Републике Србије. Дистрибутер филма је Филмстар.

Премијера "4 руже" заказана је за 3. децембар у Сава центру, а од 5.12. приказиваће у биоскопима се широм земље.

До тада, упознајте се са "4 руже" на Фејсбуку или Инстаграму.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације