Дизнијев хит Грдана, господарица зла 17. октобра у Комбанк Дворани

Танјуг

14. 10. 2019. у 23:33

Дизнијев хит Грдана, господарица зла 17. октобра у Комбанк Дворани

Print screen Youtube

Нови филм истражује компликован однос виле са роговима и будуће краљице, које формирају нови савез и суочавају се са новим противницима...

БЕОГРАД - Дугоочекивана Дизнијева филмска авантура "Грдана, господарица зла" биће приказана у четвртак, 17. октобра у Комбанк Дворани.


Овај филмски хит фантастике долази нам неколико година након филма “Грдана - Зла вила”, у ком се публика упознала са догађајима који су скаменили срце Дизнијеве најозлоглашеније негативке која је, тако повређена, проклела принцезу Аурору.


Нови филм истражује компликован однос виле са роговима и будуће краљице, које формирају нови савез и суочавају се са новим противницима у њиховој борби да сачувају краљевство и магична створења која живе у њему.


Редитељ филма је Јоаким Ренинг, док су у главним улогама поред фамозне Анђелине Џоли и чувена Мишел Фајфер, као и Ед Скреин.


Сценаристи су Линда Вулвертон, Мајка Фицерман - Блу и Ноа Харпстер. Продуценти филма су Џо Рот, Анђелина Џоли и Данкан Хендерсон, заједно са Метом Смитом, Џефом Киршенбауом и Мајклом Виеиром, који су извршни продуценти.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)